Kullenvägen 37

Boden

Pris: 1 495 000 kr Utgångspris
Typ: Bostadsrätt
Boarea/Biarea: 118.5/15 Kvm
Rum: 4 Rum och kök, varav 3 sovrum
Byggnadsår: 1992
Hiss: Nej
Månadsavgift: 3722kr , inkl Garage, Kabel-TV, Bredband

Visningar

22 oktober kl 11:00- 11:30

Välkommen till allmän visning!

25 oktober kl 18:15- 18:45

Välkommen till allmän visning!

Anmäl till visning

Välkomna till ett modernt och välplanerat brf-parhus - Inrett med mycket smakfulla material. Parhuset med ett perfekt gavelläge beläget uppe på golfkullen/Sävast med närhet till skola, förskola och kommunikationer. Huset har ett ljust och välutrustat kök med bra maskinpark. Husets trevliga sällskapsutrymmen finns dels i det hemtrevliga vardagsrummet samt det helt underbara inglasade uterummet med skjutbara dörrar. Två smakfulla badrum, ett på vardera plan. Tre bra sovrum finns samlade på övre plan med förvaring genom garderober samt klädkammare. Separat tvättstuga med tvättmaskin och egen ingång. Farstukvist med skön golvvärme. Kallgarage med separat varmbonat förråd. Vindsförråd. Uteplats på framsidan. Tillgång till växthus, lekstuga och odlingslådor. Här finns även gemensamma gräsytor i bästa solläge som avgränsas av häck vilket gör det säkert för de små barnens lek och spel.
  • Bostadsbeskrivning
  • Fakta
  • Bilder
  • Dokument
  • Karta

Interiör

BOTTENPLAN
Hall:
En välkomnande entré öppnar upp till denna underbara bostad. Entréns golv är belagt med fint klinkergolv med skön vattenburen  golvvärme. Vitmålade väggar. Här finns plats för kapphylla, skoställ mm.

Kök:
Ett mycket snyggt och stilrent kök öppet med stor matplats. Köket är praktiskt med gott om förvaringsutrymmen i vit skåpsinredning som löper längs två av kökets väggar. Köket är mycket smakfullt och ger en tydlig känsla av fina materialval. Köket är utrustat med spis med häll, ugn, fläkt, diskmaskin samt fullstor kyl och frys. Stänkskyddet i vitt kakel harmonierar snyggt med den vita skåpinredningen och bänkskivan i rostfritt. Vitmålade väggar och fint laminatgolv.

Matplats: 
I köket finns härliga ytor intill ett stort fönsterparti. Här kan man ställa ett stort matbord för många gäster. Ytorna öppnar upp sig mot hallen som leder en till vardagsrummet.

Vardagsrum:
Ett ljust och tilltalande vardagsrum med härliga sociala ytor och ett underbart ljusinsläpp från stort fönsterparti. Fint laminatgolv med skön golvvärme och ljusa väggar. Gott om plats för soffgrupp för många gäster, soffbord, tv-bänk samt övrig möblering. 
Utgång till stor inglasat uterum med klinkergolv samt skön golvvärme. 

Inglasat uterum:
Underbart inglasat uterum om ca 15 kvm som ger parhuset ett underbart lyft. Inglasningen byggdes 2010 och andas harmoni. Här ligger ett fint klinkergolv med skön golvvärme. Rummet är rymligt och ger plats för matbord, soffa, stolar etc. Del av inglasningen har skutbara dörrar. Rummet har ett härligt solläge. Från inglasningen går man ut till uteplats och fina grönytor. Fina ytor för barnen att leka på.

Badrum:
Kaklat badrum i stilrena materialval. Vitkaklade väggar med svart klinkergolv. Här finns skön golvvärme för frusna fötter. Här finns dusch, wc, handfat med underskåp samt spegelskåp.

Tvättstuga:
Intill köket finns en separat tvättstuga med matta på golv. Även här finns skön golvvärme. Förvaringsmöjligheter genom öppna hyllplan samt underskåp på separat tvättho. Stänkskydd i fin mosaik ovanför tvättho. Tvättmaskin. 
Separat utgång på husets gavelsida.

ÖVRE PLAN:
Hall:
Ljus hall som är navet på övre plan och tar en till samtliga rum. I hallen finns möjlighet att möblera en stationär arbetsplats alt ett mindre allrum med soffa och tv.. Här finns trapp upp till ett rymligt vindsförråd.

Sovrum 1,2 & 3:
I bostaden disonerar man 3st sovrum med genomgående matta på golv i samtliga rum. Tapetseradea väggar och garderober samt klädkammare finns till förvaring. Samtliga rum har fina möblerbara ytor.

Badrum:
Ljust och rymligt badrum med matta på golv samt väggmatta. Dusch med duschväggar i glas, handfat med underskåp, spegelskåp samt vägghängt linneskåp.

ÖVRIGT:
- Kallgarage med motorvärmare
- Förråd bakom garaget
- Härliga grönytor både på fram och baksidan för barnen att leka på. Häck ramar in framsidan på ett härligt sätt. 
- Trädäckad uteplats på framsidan med förmiddag- och kvällssol.
- Grönytorna är fina runt huset och har en härlig potential med plats för trädgårdsland, blomlådor och buskar, växthus, lekstuga etc.

FÖRENINGEN:
I föreningen disponerar kvartersgård med bastu och pentry. Lekpark på innergården. 

 

Information från säljaren

Renoveringar utförda av säljaren:

2007 – Varmbonad förråd.

2008 – Ny uteveranda på framsidan.

2009 – Målning av trapp samt halkskydd på trappsteg.

2010 – Nya garderober i Sovrum. Markiser över alla fönster. Växthus.

2011 – Tillbyggnad uterum samt farstu. Nytt badrum, nedervåning. Ny kyl & frys, Extra fönster i vardagsrum

2012 – Renovering kök. Borttagning av vägg mellan hall och kök. Nytt golv på nedervåningen.

2013 – Installation fjärrvärme. Nytt badrum övervåning. Ny tvättmaskin. Indragen el på vind.

2014 – Ny diskmaskin. Förbättring av eldragning inomhus samt ny utomhusbelysning.

2015 – Ny fasadmålning. Trädgårdsförbättringar.

Anmäl till visning

  • 22/10 kl11:00-11:30
  • 25/10 kl18:15-18:45
*obligatoriska fält

Ansvarig Mäklare

Jörgen Åström

jorgen.astrom@angelaget.se

Direkt: 070-247 55 77
Boden: 0921-567 77
Luleå: 0920-611 10

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan till bostaden nedan, så kontaktar en mäklare dig inom kort!

*obligatoriska fält