Snövägen 214 B

Luleå

Pris: 1 645 000 kr Utgångspris
Typ: Bostadsrätt
Boarea: 75.5 Kvm
Rum: 3 Rum och kök, varav 2 sovrum
Våning: 2/2
Hiss: Nej
Månadsavgift: 3503kr , inkl Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband

Visningar

23 oktober kl 18:15- 18:45

Välkommen på allmän visning!

Anmäl till visning

Välkomna till en otroligt fint renoverad trea med det lilla extra och ett ett lugnt och trivsamt område på attraktiva Björkskatan. Genomgående bra standard i hela bostaden. Här har man valt att skapa ett modernt boende med fokus på snygga linjer, bekvämlighet samt fina materialval. Med en optimal planlösning finner ni här en perfekt planerad lägenhet med ljusa sovrum, ett stort och inbjudande vardagsrum samt ett kanonfint EPOQ-kök. Här finns även ett kanonfint helkaklat badrum med skön golvvärme samt tvättmaskin. Bra förvaring genom garderober med skjutbara dörrar samt rymlig klädkammare. Separat klädkammare. Bra avgift på 3.503 kr/mån där värme, vatten, kabel-TV, bredband, bostadsrättstillägg ingår. Här bor man med närhet till Luleå Tekniska Universitet och bra service i Björkskatans centrum med bl a matbutik, pizzeria och gym. Ett lägenhet man måste uppleva på plats!
  • Bostadsbeskrivning
  • Fakta
  • Bilder
  • Karta

Interiör

HALL:
Välkomnande entré med fint klinkergolv och gott om plats för ytterkläder. I passagen mot vardagsrum och kök finns plats för garderober. Hallen är rymlig och ger fina möjligheter till möblering.
Övriga delar av hallen har ett fint parkettgolv och ljusa väggar.

KÖK:
Ett otroligt snyggt och stilrent EPOQ-kök. Köket är praktiskt med gott om förvaringsutrymmen i vit skåpsinredning som löper längs med två av kökets väggar. Köket är mycket smakfullt och ger en tydlig känsla av fina materialval. Köket är utrustat med häll, ugn, fläkt, diskmaskin, fullstor kyl och frys. Stänkskyddet i glas harmonierar snyggt med den vita skåpinredningen och bänkskivan i mörkare nyans. Spotlights infällda i överskåpen ger ett bra ljus över kökets arbetsytor. Ljusa väggar och fint parkettgolv.

VARDAGSRUM:
Inbjudande sällskapsrum med stort fönsterparti för ett härligt ljusinsläpp. Rummet är generöst och ger gott om plats för både soffmöblemang, tv-bänk och övrig möblering. Fint parkettgolv och ljusa väggar.

BALKONG:
Stor balkong med ett härligt solläge och fina möbleringsmöjligheter. Plats finns för soffa, bord, stolar och övrig möblering. Fri utsikt från balkongen.

SOVRUM 1 & 2:
2 st rymliga sovrum där samtliga rum har plats för såväl säng, garderober, arbetsbord och övrig möblering. Ena sovrummet har en stor garderob med skjutbara dörrar. Mellan sovrummen ligger en rymlig klädkammare.

BADRUM:
Stort och utbyggt badrum i stilrena materialval. Vita kaklade väggar samt mörkt klinkergolv. Här finns skön golvvärme för frusna fötter. Badrummet är utrustat med duschhörna, WC, handfat med underskåp, badrumsskåp med spegel och tvättmaskin. Taket är nedfällt och spotlights är infälda i taket. Här finns även ett stort linneskåp till förvaring.

KLÄDKAMMARE SAMT SEPARAT FÖRRÅD:
I lägenheten disponerar man även en rymlig klädkammare. Rummet ligger mellan sovrummen och ger goda ytor samt plats till mycket förvaring.

ÖVRIGT:
Sammantaget en mycket fin lägenhet med flödande ljus och lugnt läge, högt upp med bästa solläge på balkongen!

Föreningen

PARKERING:
Kö för P-plats i garage, carport eller kameraövervakat P-däck administreras av vicevärden.
P-hus 270/mån
P-stolpe 240/mån
Carport 255/mån
Garage 305/mån
(Samtliga bilplster är med exkl el)

TVÄTTSTUGA/BASTU:
Bastu finns i kvartersgården. 6st tvättstugor finns det att disponera i föreningen. 3st av dem är grovtvättstugor.

ÖVRIGT:
I föreningen kan man även disponera samlingslokal, hobbyrum, cykelförråd etc.

Mer information om föreningen hittar ni på: https://www.hsb.se/norr/brf/bjorkskatan

Anmäl till visning

  • 23/10 kl18:15-18:45
*obligatoriska fält

Ansvarig Mäklare

Jörgen Åström

jorgen.astrom@angelaget.se

Direkt: 070-247 55 77
Boden: 0921-567 77
Luleå: 0920-611 10

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan till bostaden nedan, så kontaktar en mäklare dig inom kort!

*obligatoriska fält