Smedjegatan 16

Boden

Pris: 2 995 000 kr utgångspris
Typ: Friliggande villa
Boarea/Biarea: 237/237 Kvm
Rum: 8 Rum och kök (fler rum i källarplan), varav 5 - 6 sovrum
Tomtarea: 1747 Kvm
Byggnadsår: 1961

Nu kan vi på Angeläget Fastighetsförmedling stolt presentera en av Bodens pampigaste och mest unika villor. Villan är arkitektritad och är fördelad över 4 plan, på hela 237 + 237 kvm. Mycket fina samvaroytor med plats för de stora sällskapen. Exklusiva materialval invändigt med marmor-klinker och platsbyggda valnötsgarderober. Renoverat kök med snygg maskinpark och köksö med praktisk förvaring. Stor och härlig trädgårdstomt om ca 1.747 kvm med fina lekytor för barn. Dubbla garage med goda förvaringsmöjligheter. Fjärrvärme. Goda förrådsmöjligheter tack vare hela källarplanet. Villan har ett fint läge i Boden med närhet till centrum, livsmedelsbutiker, skolor och nöjen. Perfekt för den stora familjen alt. bedriva någon form av verksamhet. Fastigheten är förbesiktigad! Endast bokade visningar! Kontakta fastighetsmäklare Erik Kihlman på 070 285 55 77 för visning! Denna chans vill Ni inte missa!
  • Bostadsbeskrivning
  • Fakta
  • Bilder
  • Planlösning
  • Dokument
  • Karta

Planlösning

HALL
Fantastiskt fint första intryck tack vare den rymliga hallen med klinkergolv i marmor samt platsbyggda inbyggda valnötsgarderober. Goda avhängningsytor och fina möbleringsytor. Utgång finns även på bakre sidan av fastigheten till trädgård och baksida.

KÖK
Påkostat och renoverat HTH-kök från 2011 med exklusiva materialval och praktisk köksö. Köket går i vit ton och har en snygg granitbänkskiva med svart högblankt kakel ovanför. Köket är utrustat med kvalitativa vitvaror såsom induktionshäll, inbyggnadsugn, inbyggd microvågsugn (Miele), intregrerad diskmaskin, kyl, frys och dubbla vinkylar. Matplats i anslutning med plats för de stora sällskapet. Matplats finns även utanför köket med fina samvaroytor. I köket är det klinkergolv med skön golvvärme. 

VARDAGSRUM
Rymligt och luftigt vardagsrum med stavlimmad ek-fiskbensparkettgolv som löper in även i matsal och tv-rum. Gott om plats för både tv- och soffmöbler eller annat möblemang. Stora härliga fönsterpartier med fina ljusinsläpp. Automatiska solmarkiser. Utgång till större uteplats med fina sällskapsytor. 

GÄST-WC
Med handfat, spegel och toalett.

EN HALV TRAPPA NED

En halv trappa ned från entréplan finns tvättstuga med goda förvaringsmöjligheter, bastu med dusch och relax. Ingång finns även till stort varmgarage med förvaringsmöjligheter. Fjärrstyrd port till garaget.

EN HALV TRAPPA UPP

En halv trappa upp från entréplan finns flertalet sovrum (fyra stycken) i bra storlekar. Ett har utgång till balkong i härligt solläge. Badrum finns även på detta plan med kakel, klinker och skön golvvärme. Utrustat med nytt handfat med kommod, spegel, badkar och toalett. Praktiskt tvättnedkast som går direkt till tvättstugan i källarplan.

KÄLLARPLAN
Stora fina ytor i källarplan med stor potential för ex. lekrum , gym, förråd eller hobbyrum. I källarplan finns även vinkällare, snickarverkstad, flertalet förrådsmöjligheter samt fin gillestuga/biorum. Gillestuga/biorum har golvvärme.

ÖVRIGT
Exklusiv villa med ett centralt och bra läge i Boden. Genomgående hög materialstandard såsom fiskbensparkett, marmorgolv, klinkergolv och inbyggda garderober. 
Vidare på fastigheten finns ytterliggare ett garage som nås utifrån. 
Gäststuga finns även på fastighet.

Byggnadsbeskrivning

Småhusenhet, bebyggd (220)
Byggnad, värde: 1 081 000 kr
Mark, värde: 242 000 kr
Summavärde: 1 323 000 kr

Taxeringsår: 2015
Byggår: 1961
Värdeår: 1961

Ansvarig Mäklare

Erik Kihlman

erik.kihlman@angelaget.se

Direkt: 070-285 55 77
Boden: 0921-567 77
Luleå: 0920-611 10

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan till bostaden nedan, så kontaktar en mäklare dig inom kort!

*obligatoriska fält