Barrgatan 4

Luleå

Pris: 1 795 000 kr Utgångspris
Typ: Bostadsrätt
Boarea: 78 Kvm
Rum: 3 Rum och kök, varav 2 sovrum
Byggnadsår: 1961
Våning: 2/3
Hiss: Nej
Månadsavgift: 3280kr , inkl Värme, Vatten, Hushållsel, Kabel-TV

Visningar

20 augusti kl 12:15- 12:45

Välkommen på allmän visning!

23 augusti kl 18:15- 18:45

Ring 070-247 55 77 för anmälan till visning.

Anmäl till visning

Välkomna till en kanonfin trea med det lilla extra och ett absolut toppläge på Bergviken, ett av Luleås mest populära områden med närhet till allt! Hela lägenheten har god standard och har fönster i tre väderstreck! Här har man valt att skapa ett modernt boende med fokus på snygga linjer, bekvämlighet samt fina materialval. Med en optimal planlösning finner ni här en perfekt planerad lägenhet med ljusa sovrum, ett stort och inbjudande vardagsrum med utgång till en stor inglasad balkong som måste upplevas på plats. Ljust kök med separat matplats med utsikt mot Norra hamn. Fint badrum med tvättmaskin. Bra förvaring genom garderober samt mindre klädkammare. Låg avgift på 3.280 kr/mån där värme, vatten, hushållsel, kabel-Tv ingår. Välskött och stabil förening med solid ekonomi. Välkommen att boka visning för att uppleva mer!
  • Bostadsbeskrivning
  • Fakta
  • Bilder
  • Planlösning
  • Dokument
  • Karta

Interiör

Hall:
En välkomnande entré öppnar upp till denna underbara lägenhet. Hallen fungerar som ett nav och leder er till stora delar av lägenheten. Här i hallen ges plats för avhängning samt fina möblerbara ytor. Hallens golv är belagt med laminatgolv. Målade väggar.

Vardagsrum:
Ett rymligt och tilltalande vardagsrum med härliga sociala ytor och ett underbart ljusinsläpp från stort fönsterparti. Fint parkettgolv och ljusa väggar. Gott om plats för soffgrupp för många gäster, soffbord, tv-bänk samt övrig möblering.
Utgång till stor inglasad balkong.

Inglasad balkong:
Under 2016 uppförde föreningen nya stora balkonger i föreningen. Balkongerna är inglasade med skjutbara glaspartier. Här finns underbara ytor till möblering. Utsikt mot lugn innergård.

Kök:
Ett stilrent kök med vita luckor. Köket är praktiskt med gott om förvaringsutrymmen i vit skåpsinredning som löper längs med två av kökets väggar. Köket är smakfullt och ger en tydlig känsla till lägenheten. Köket är utrustat med häll, varmluftsugn, fläkt, diskmaskin, kyl/frys. Stänkskyddet i vitt kakel harmonierar snyggt med den vita skåpinredningen och bänkskivan. Ljusa väggar och fint laminatgolv. 

Separat matplats: 
Angränsande matplats med fint laminatgolv, ljusa väggar samt en fin tapetserad fondvägg. Här finns det plats för många gäster. Utsikt mot Norra hamn.

Sovrum 1 & 2:
Ifrån hallen finner ni lägenhetens sovrum. Sovrummen är optimalt planerade med stora ytor. Plats finns för dubbelsäng, skrivbord samt övrig möblering. I sovrummen har man tillgång till inbyggda garderober samt en klädkammare. Fina laminatgolv och ljusa väggar.

Badrum:
Fint badrum med klinker på golv samt våtmatta på vägg. Badrummet har stilrena materialval. Badrummet är utrustat med duschhörna, WC, handfat med underskåp, badrumsskåp med spegel. Tvättmaskin. Vädringfönster ger ett härligt ljusinsläpp.

Övrigt:
Renoveringar utörda av säljaren mellan 2015-2017:

Februari 2015 - ny tvättmaskin
April 2015 - Hyllor i duschen
Juni 2015 - ny tapet i köket
December 2015 - nya ytskikt i sovrum 2 (nya tapeter, golv, socklar och foder).
Februari 2016 - ny inglasad balkong, nytt proppskåp och nydragen el i vardagsrum.
December 2016 - Nytt duschset
Februari 2017 - ny kombinerad kyl och frys
Juli 2017 - lackade innerdörrar, nya socklar och foder i kök, hall och sovrum 1, nytt badrumsskåp, nymålad hall, ny badrumsbelysning

 

Föreningen

Föreningen äger och förvaltar fastigheterna Resedan 7 och 8. Med 4st bostadshus i tre våningar belägna vid Majvägen 3-9, Lövgatan 3-5 samt Barrgatan 2-8. Antal lägenheter: 78 st
Stambyte 1996
Nya inglasade balkonger under 2016

Föreningen har totalt:
28st garageplatser. Kostnad: 200 kr/mån
30st parkeringsplatser. Kostnad: 60-150 kr/mån
Det är separat kö till bilplatserna.

Området Bergviken

Bergviken är ett populärt bostadsområde med en befolkning av blandade åldrar och ett gångavstånd om ca 2 km till Luleå Centrum samt nästan lika nära till universitetet. Inom Bergviken finns mysigt fik, grönområden, lekparker, idrottsplatsen Skogsvallen och Luleå Kajakklubbs lokaler etc. Coop Arena finns på gångavstånd.
Gångavstånd till välsorterade matvarubutiker. 

Genom Bergviken går linjebuss 7 från Porsön via Luleå Centrum och mot Svartöstaden.

I Bergviken finns en Montessoriskola (F-9) och en friskola (F-9). Här finns också två förskolor samt tre vård- och omsorgsboenden.

Bergviken har en restaurang, en kiosk/café, en ICA-Nära livsmedelsbutik, frisörsalong samt solarium.

 

Anmäl till visning

  • 20/08 kl12:15-12:45
  • 23/08 kl18:15-18:45
*obligatoriska fält

Ansvarig Mäklare

Jörgen Åström

jorgen.astrom@angelaget.se

Direkt: 070-247 55 77
Boden: 0921-567 77
Luleå: 0920-611 10

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan till bostaden nedan, så kontaktar en mäklare dig inom kort!

*obligatoriska fält