Stationsgatan 20 B

Luleå

Pris: 1 795 000 kr utgångspris
Typ: Bostadsrätt
Boarea: 50.5 Kvm
Rum: 2 Rum och kök, varav 1 sovrum
Våning: 3 av 3 (högst upp)
Hiss: Nej
Månadsavgift: 2372kr , inkl värme, vatten, hushållsel, kabel-tv (grundutbud)

Ta tillfället att förvärva en otroligt fin och påkostad lägenhet om ca 50,5 kvm i Luleå C. Lägenheten har ett högt och fint läge på våning 3. Renoverat kök med fin maskinpark. Renoverat badrum med kakel, klinker, golvvärme och toppmatad tvättmaskin. Flertalet spotlights i lägenhet som ger en mycket snygg belysning. Inglasad rymlig balkong i härligt solläge. Stabil förening med låga månadsavgifter. Närhet till bussförbindelser, affärer, nöjen, shopping och mysiga restauranger. En lägenhet som måste upplevas på plats!
  • Bostadsbeskrivning
  • Fakta
  • Bilder
  • Planlösning
  • Dokument
  • Karta

Planlösning

HALL
Välkomnande hall med klinkergolv, golvvärme (el) och ljusa väggar. Goda avhängningsmöjligheter i form av krokar.

KÖK
Renoverat kök med vita köksluckor och infällda spotlights i överskåpen. Påkostad stenskiva. Vitt kakel ovanför. Köket är utrustat med induktionshäll, inbyggd microvågsugn, inbyggnadsugn, ho, intregrerad diskmaskin, fläkt och kyl/frys. Matplats i anslutning. Nedsänkt tak med infällda spotlights. Klinkergolv med golvvärme.

SOVRUM
Snyggt rymligt sovrum med laminatgolv och ljusa väggar. Platsbyggd sänggavel i trä. Belysning i form av spotlights i tak. Goda förvaringsmöjligheter i praktisk skjutdörrsgarderob.

VARDAGSRUM
Med parkettgolv och målade vita väggar. Gott om plats för både tv- och soffmöbler. Alternativ matplats i vardagsrummet. Utgång till mycket fin inglasad balkong i härligt läge. Utrymme för soffgrupper på balkongen. 

BADRUM
Renoverat badrum med exklusiva materialval. Kakel, klinker och skön golvvärme (el). Utrustat med duschplats, vägghängd toalett, toppmatad tvättmaskin. Infällda spotlights i tak.

ÖVRIGT
Lägenheten är mycket välplanerad och väldigt påkostad. Genomgående mycket hög standard i hela lägenheten. En lägenhet som måste upplevas på plats!

 

Om förening

Föreningen äger fastigheten Kråkan 23, 25 och 26. På fastigheten finns 4 byggnader med 136 lägenheter och 2 lokaler uppförda. Fastighetens adress är Stationsgatan 20-24, Sandviksgatan 25, 27 och 31 samt Tullgatan 8. Föreningen är en välskött Riksbyggen-förening med god ekonomi.

Eget källarförråd och egen matkällare tillhör lägenheten.

I föreningen finns även gemensama utrymmen såsom bastu och närbelägen tvättstuga. Fina grönytor och grillplats.

Det finns 12 garageplatser och 73 parkeringsplatser inom föreningen, dessa med separat kösystem.

Ansvarig Mäklare

Erik Kihlman

erik.kihlman@angelaget.se

Direkt: 070-285 55 77
Boden: 0921-567 77
Luleå: 0920-611 10

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan till bostaden nedan, så kontaktar en mäklare dig inom kort!

*obligatoriska fält