Budgivning pågår

Högsta bud: 625 000 kr 2017-08-20 14:35

Kontakta ansvarig mäklare för att lägga bud.

Trånga gatan 60 A

Boden

Pris: 625 000 kr Utgångspris
Typ: Bostadsrätt
Boarea: 107 Kvm
Rum: 4 Rum och kök, varav 3 sovrum
Byggnadsår: 1992
Hiss: Nej
Månadsavgift: 5903kr , inkl Kabel-TV, Bredband, IP-telefoni, Car-port

Äntligen! Nu finns det tillfälle att förvärva detta fina och rymliga bostadsrättsradhus i två plan ute på attraktiva Sävastön. Genomgående bra standard i hela bostaden. Rymligt kök med köksö samt separat matplats för flertalet gäster. Vardagsrum med härligt ljusinsläpp. 3st fina sovrum på övre plan med förvaringsmöjligheter genom garderober. Separat klädkammare. Badrum 1 med tvättmaskin och torktumlare. Badrum 2 med badkar och ligger på övre plan. Lägenheten har en mycket fin uteplats i härligt solläge. Balkong finns under tak. Carport och förråd. Kvartersgård finns med samlingsrum och relax med bastu. Föreningen har god ekonomi. Lägenheten har ett fint läge med närhet till kommunikationer/bussar till Boden och Luleå. I Sävast finns skola mellan 1-9, förskolor, affär, ljusspår, globala, restaurang och ett rikt föreningsliv. Ett underbart stället att bo på! Varmt välkomna på visning!
  • Bostadsbeskrivning
  • Fakta
  • Bilder
  • Dokument
  • Karta

Interiör

HALL
Lägenheten ger ett mycket fint första intryck tack vare den rymliga hallen samt ljussinläppet från vardagsrummmet. Fint golv och ljusa väggar. Gott om plats till möblering.

KÖK
Ljust och fint kök med vita köksluckor, fin bänkskiva och vitt kakel ovanför. Köket ligger på två sidor av köket med separat köksö. Bra med förvaringsmöjligheter genom under- och överskåp samt skafferi. Köket är utrustat med diskmaskin, kyl, frys, ugn, spis med häll samt fläkt. Fint golv och tapetserade väggar.

SEPARAT MATPLATS:
Mellan kök och vardagsrummet ligger en väl tilltagen matsalsdel med plats för många gäster. Öppet mot både kök och varadgsrum ger härliga sociala ytor att umgås på. Fint golv och tapetserade väggar.

VARDAGSRUM
Rymligt vardagsrum med fint golv och ljusa väggar varav en fondvägg. Gott om plats för både tv- och soffmöbler. Utgång till fantastik altan med fina sällskapsytor. Altanen har ett gärligt solläge.

BADRUM 1:
Ljust adrum med matta på golv samt väggmatta. Här finns wc, dusch, handfat samt spegelskåp. Separat rostfri tvättbänk med tvättho, avställningsytor samt förvaringsmöjligheter. Här finns tvättpelare med tvättmaskin samt torktumlare. 

ÖVRE PLAN
HALL:
Ljus hall med fint laminatgolv som finns i alla rum på övre plan. Hallen ger plats till möblering och är navet i övre plan och tar en till samtliga rum. Klädkammare finns i hall med hyllplan och bra golvyta till förvaring.

SOVRUM 1:
Med parkettgolv, fina tapetserade väggar och med fondvägg. Fint ljusinsläpp från fönsterpartiet. Plats finns för dubbelsäng, sängbord och övrig möblering.

SOVRUM 2:
Sovrum i bra storlek med målade väggar och fint golv. Utgång till balkong under tak.

SOVRUM 3:
Sovrum i bra storlek med ljusa väggar, fondvägg och fint golv.

BADRUM 2:
Badrum med matta på golv samt väggmatta. Badrummet är utrustat med duschplats med badkar, handfat samt spegelskåp. Vädringsförnster avger ett härligt ljusinsläpp.

ÖVRIGT
Lägenheten har en mycket god standard med genomgående fina golv och väggar i hela lägenheten.
Fina sällskapsytor på hela nedre plan med öppen planlösning mellan kök, vardagsrum samt matsalsdel.
Altanen på baksidan har ett bra solläge 
Balkong under tak
Båda uteplatserna ligger på baksidan av huset
En lägenhet att trivas i!

Föreningen

PARKERING
Parkering carport med tillhörande förråd ingår i avgiften.

HUSHÅLLSEL/UPPVÄRMNING
Varje lägenhetsinnehavare betalar för den förbrukade elen samt uppvärmningen. Nuvarande ägare betalar 1078 kr/mån utöver hyran.

ÖVRIGT I FÖRENINGEN
Föreningen består av 46 st lägenheter.
2or 17st, 3or 17 st, 4or 12 st

Kostnad för yttre underhåll t ex ommålning av fasad bekostas av föreningen. Varje medlem klipper kring sitt kedjehus. Gräsklippare, trimmer, krattor etc finns att låna.

Gemensam innergård med lekplats och plats för trädgårdsmöbler. Gemensam kvartersgård finns med samlingsrum, relax och bastu.
Bostadsrätten är pantsatt. Inga lån att överta.
Föreningen har god ekonomi.

VÄGBESKRIVNING
Från Luleå: Sväng vänster mot sävastön, kör ca 1,5 km och du ser Golfkullen på vänster sida. Sväng höger vid korsningen. Föreningen ligger på väsnter sida. Avstånd till Boden ca 1 mil och till Luleå ca 3 mil.

På Sävastön är det närhet till älven, grönområden, skoterleder, golfbana, Ica affär. Här finns skolor och goda bussförbindelser både till Boden och Luleå.

Ansvarig Mäklare

Jörgen Åström

jorgen.astrom@angelaget.se

Direkt: 070-247 55 77
Boden: 0921-567 77
Luleå: 0920-611 10

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan till bostaden nedan, så kontaktar en mäklare dig inom kort!

*obligatoriska fält