Lingonstigen 20

Luleå

Pris: 1 795 000 kr Utgångspris
Typ: Bostadsrätt
Boarea: 81.5 Kvm
Rum: 3 Rum och kök, varav 2 sovrum
Våning: 1/3 (En trappa upp)
Hiss: Nej
Månadsavgift: 3937kr , inkl Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband

En helt underbar trea på hela 81,5 kvm med optimal planlösning där det finns härliga sällskapsytor i både kök och vardagsrum. Lägenheten ligger endast en 1/2-trappa upp! Stort härligt kök med separat matplats, ljust badrum, gästtoalett samt klädkammare. Stor inglasad balkong med ett lugnt läge. OBS!(Genomgående mycket hög standard i hela bostaden där samtliga golv, väggar och tak är renoverade utöver nytt kök och badrum. (Bostaden renoverades helt under 2015-2016) I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-TV(Com Hem) samt bredband(100Mbit från bredbandsbolaget) Ett hem som man bör se med ett lugnt och fint läge i föreningen. Gemytlig innergård med fina grönytor, lekpark etc. Välkommen på visning och ta del av ett attraktivt område!
  • Bostadsbeskrivning
  • Fakta
  • Bilder
  • Dokument
  • Karta

Interiör

HALL:
Välkomnande entré med fint klinkergolv och gott om plats för ytterkläder. I passagen mot ena sovrummet finns en rymlig klädkammare. Hallen är stor och ger fina möjligheter till möblering.
Övriga delar av hallen har ett fint lamellgolv och vitmålade väggar.

KÖK:
Ett otroligt snyggt och stilrent vitt kök. Köket är praktiskt med gott om förvaringsutrymmen i vit skåpsinredning som löper längs med två av kökets väggar. Köket är mycket smakfullt och ger en tydlig känsla av fina materialval. Köket är utrustat med häll, ugn, fläkt, integrerad diskmaskin, micro, fullstor kyl och frys. Stänkskyddet i vitt kakel harmonierar snyggt med den vita skåpinredningen och bänkskivan i grå nyans. Spotlights infällda i överskåpen ger ett bra ljus över kökets arbetsytor. Vitmåalde väggar och fin matta på golv. Infällda spotlights finns även i kökets tak. 

VARDAGSRUM:
Inbjudande sällskapsrum med stort fönsterparti för ett härligt ljusinsläpp. Rummet är generöst och ger gott om plats för både soffmöblemang, tv-bänk och övrig möblering. Fint lamellgolv och tapetserade väggar i grå nyans.

INGLASAD BALKONG:
Stor balkong med ett härligt solläge och fina möbleringsmöjligheter. Plats finns för soffa, bord, stolar och övrig möblering. Fri utsikt från balkongen.

SOVRUM 1 & 2:
Två st rymliga sovrum med ljusa väggar. Båda rummen har lamellgolv och vitmåalde väggar.

BADRUM:
Stort badrum i stilrena materialval. Vita kaklade väggar samt matta på golv i grå nyans. Badrummet är utrustat med duschhörna, WC, handfat med underskåp, spegel med belysning och tvättmaskin. Taket är nedfällt och spotlights är infällda i taket. Här finns även ett stort linneskåp till förvaring. 

GÄSTTAOLETT:
Gästoalett finns i hallen med wc, handfat samt spegel. Vitmålade väggar och matta på golv i grå nyans.


KLÄDKAMMARE:
Separat klädkammare med hyllplan samt bra med förvaring på golv. Klädkammaren ligger i den rymliga hallen.

Övrigt

ÖVRIGT:
Föreningen tillämpar gemensamhetsel. Varje lägenhetsinnehavare betalar sin förbrukade hushållsel. Säljarens elförbrukning ligger för närvarande på ca 200-250 kr/mån.
Bredband ingår i månadsavgiften.

Bastu finns att disponera i hus 1-15.
I varje hus finns 2st tvättstugor. Grovtvättstuga finns även att disponera. Bokas genom vicevärden.
Samlingslokal finns att hyra för föreningens medlemmar.

PARKERINGSPLATSER:
277st- P-platser i kallgarage med eluttag för motorvärmare
48st - P-platser i carport med elstolpe för motorvärmare
160st - P-platser med el-stolpe för motorvärmare (Ledig bilplats finns för köparen)
30st - P-platser för besökare

Ansvarig Mäklare

Jörgen Åström

jorgen.astrom@angelaget.se

Direkt: 070-247 55 77
Boden: 0921-567 77
Luleå: 0920-611 10

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan till bostaden nedan, så kontaktar en mäklare dig inom kort!

*obligatoriska fält