Grossistvägen 6

Boden

Pris: 1 895 000 kr Utgångspris
Typ: Friliggande villa
Boarea/Biarea: 114/139 Kvm
Rum: 4 Rum och kök, varav 3 sovrum
Tomtarea: 1183 Kvm
Byggnadsår: 1973

Här finns bostaden för er som värdesätter hög standard och härliga sällskapsytor. Bostaden erbjuder boa 114 + bia 139 kvm fördelat på två plan med ett perfekt läge på lugn gata i barnvänligt område utan störande trafik. Trevlig planlösning med fint flöde mellan kök, matplats och vardagsrum. Härlig braskamin finns i vardagsrummet. 3 sovrum(Möjlighet till ett fjärde och femte sovrum) Helkaklat badrum med skön golvvärme. Relax med dusch och bastu samt golvvärme. Gästtoalett. Stort förråd i källaren ger fina förvaringsmöjligheter. Klädkammare och matkällare. Vidbyggt garage med egen trapp ned till källaren. Fjärrvärme. Separat förråd på gården. Stor lummig tomt med en härlig grönska, trädgårdsland, bärbuskar, träd, grillplats och en soldränkt uteplats. Attraktivt boende för den som vill ha ett välskött och renoverat boende samt med en härlig karaktär. Välkommen att boka visning för att uppleva mer! Huset är förbesiktigat av Anticimex!
  • Bostadsbeskrivning
  • Fakta
  • Bilder
  • Dokument
  • Karta

Interiör

MARKPLAN:
Hall:
Direkt i hallen välkomnas du av smakfulla materialval. Här finns det gott om yta och plats finns för kapphylla och förvaring genom flertalet garderober. På golvet ligger ett fint laminatgolv och väggarna är ljusa. 

Kök & matplats samt vardagsrum:
Hjärtat av huset består utav kök och matplats samt vardagsrum delvis öppet mot kök. På de rymliga ytorna kan du enkelt möblera med stor soffgrupp och matsalsbord för möten av många gäster.
Här finns genomgående fina golv samt ljust tapetserade väggar.

Kök:
Köket är ett ljust Marbodal-kök med fina detaljer och gott om förvaringsmöjligheter genom under- och överskåp. Köket går i vitt med snygg bänkskiva i ek där fina ytor finns för köksmaskiner. Separat matplats i köket med plats för många gäster. Maskinell utrustning: Kyl/frys, inbyggd micro, ugn, fläkt, spis med häll samt diskmaskin.

Matplats:
Matplatsen ligger i köket och har en öppen vy mot vardagsrummet vilket skapar en perfekt samlingsplats för både familj och vänner. De öppna ytorna har ett generöst ljusinsläpp från stora fönster.

Vardagsrum:
Intill kök och matplats så finns ett rymligt vardagsrum. Rummet har flertalet fönster som tillsammans med altandörren avger ett bra ljusinsläpp. Utgång till fin stenbelagd uteplats delvis under tak och med ett underbart solläge.
Här finns en fin täljstenskamin för frusna kvällar.(Godkänd för eldning)
Utgång till baksidan av huset genom altandörr. Solen ligger på altanen mellan ca 10.00-22.00. (Enligt säljaren)

Badrum:
Ljus toalett med klinker på golv samt kaklade väggar. Här finns skön golvvärme för frusna fötter. Dusch med badkar, wc, handfat med underskåp, överskåp med spegel, linnéskåp samt handdukstork. Vädringsfönster ger ett bra ljusinsläpp.

Sovrum 1, 2 & 3:
3 st rymliga sovrum med genomgående fina golv samt ljusa tapetserade väggar. Förvaring finns i sovrum 1 med hel garderobsvägg. (Ena sovrummet kan delas av till två sovrum)

KÄLLARPLAN:
Gillestuga:
Via trappen ned till källaren når man först en rymlig gillestuga med trägolv och ljusa väggar. Rummet har ett bra ljusinsläpp från källarfönstren. Här finns gott om plats för soffgrupp, tv-bänk, förvaring samt övrig möblering.

Sovrum/Hobbyrum 4:
Här ges möjlighet till ett inrett sovrum med trägolv och ljusa väggar. Rummet har fina möbleringsmöjligheter.
KAn använas både som sovrum alt hobbyrum.

Relax med bastu och wc:
Fint renoverad relax med kaklade väggar, klinker på golv samt golvvärme för frusna fötter. Dusch samt att bastun är rymlig med plats för minst 6 personer.
Intill ligger en toalett med klinker på golv samt målade väggar. Wc, handfat samt spegelskåp.

Tvättstuga: 
Separat tvättstuga med kaklade väggar och klinker på golv. Tvättmaskin samt torktumlare. Här finns även tvättbänk i rostfritt samt bra med förvaring genom underskåp. Intill tvättstugan ligger ett större rum till förvaring alt att hänga tvätt.

Förråd:
Stort förråd med stora ytor till förvaring genom garderober, hyllplan etc. Via förrådet finns trapp upp till garaget.
I källaren finns ytterligare förvaring i två separat utrymmen. Dels en klädkammare samt en matkällare.

ÖVRIGT:
Garage:
Fint garage med elektrisk port. Här finns golvbrunn. Arbetsbänk samt hyllplan på vägg till förvaring

Uteplatser 1 & 3:
På husets baksida finns en stenbelagd uteplats med eftermiddag- samt kvällssol. Gott om plats för solstolar och utebord med stolar. Här sitter du med sol större delen av dagen.
Uteplats finns även i ena hörnet av tomten med grillplats och sittytor på fina träbänkar.

Separat förråd:
Intill grillplatsen ligger ett större förråd delad i två förvaringsrum. Rummen har separat förrådsdörrar.
Vid grillplatsen finns även en separat vedbod/förvaring.

INFORMATION:
Säljarna har renoverat huset under flertalet år. Se under fliken dokument. Ladda ned pdf-fil med information om renoveringar, årtal etc.

Övrigt

TOMT
Trädgårdstomt med fin gräsmatta, bärbuskar, trädgårdsland, träd etc. Härlig grillplats med sittbänkar. Hörntomt på 1 183 kvm.

UTEPLATS:
Stenbelagd uteplats delvis under tak som ligger i ett fint läge på baksidan av huset.

GARAGE
Rymligt vidbyggt garage med trapp ned till källaren. Asfalterad infart som ger plats för minst två bilar 

FÖRRÅD
Friliggande förråd på baksidan av huset.

Byggnadsbeskrivning

Småhusenhet, bebyggd (220)
Byggnad, värde: 586 000 kr
Mark, värde: 167 000 kr
Summavärde: 753 000 kr

Taxeringsår: 2015
Byggår: 1973
Värdeår: 1973

Ansvarig Mäklare

Jörgen Åström

jorgen.astrom@angelaget.se

Direkt: 070-247 55 77
Boden: 0921-567 77
Luleå: 0920-611 10

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan till bostaden nedan, så kontaktar en mäklare dig inom kort!

*obligatoriska fält