Mjölkuddsvägen 25

Luleå

Pris: 1 045 000 kr Utgångspris
Typ: Bostadsrätt
Boarea: 62 Kvm
Rum: 2 Rum och kök, varav 1 sovrum
Byggnadsår: 1963
Våning: 3/3
Hiss: Nej
Månadsavgift: 2840kr , inkl värme, vatten, kabel-tv, Hushållsel

Visningar

27 juni kl 17:00- 17:30

Välkommen på allmän visning!

Anmäl till visning

Ljus och trivsam 2:a (62 kvm) med ett bra läge på Mjölkudden. Ljust kök med separat matplats. Rymligt vardagsrum med gott om plats för soffgrupp och övrig möblering. Renoverat badrum genom föreningen. Sovrum i bra storlek med inbyggda garderober. Trevlig balkong under tak.(Föreningen för diskussioner om renovering av balkongerna) Närhet till goda bussförbindelser, Luleå Tekniska Universitet, affärer, gym, shopping och nöjen. Stabil förening med låga månadsavgifter. Varmt välkomna på visning!
  • Bostadsbeskrivning
  • Fakta
  • Bilder
  • Karta

Interiör

HALL
Entré med välkomnande hall. Utrymme för att hänga av sig ytterkläder. Hallen är rymlig med fina möbleringsmöjligheter och plats finns till förvaring genom garderober.

KÖK
Ljust kök med matplats. Ljusa köksluckor, vitt kakel, rostfri diskbänk och laminatbänkskiva. Bra med förvaring genom under-, överskåp samt skafferi. Bra med avställningsytor för köksmaskiner. Den maskinella utrustningen består av spis , spisfläkt och kyl/frys. Matta på golv och tapetserade väggar.

MATPLATS:
Separat matplats intill köket med plats för många gäster.

VARDAGSRUM
Vardagsrum med parkettgolv och tapetserade väggar. Bra ljusinsläpp från stort fönster. Här finns plats för soffgrupp, tv-bänk och övrig möblering.

SOVRUM:
Sovrum i bra storlek med matta på golv och tapetserade väggar. Bra med plats för dubbelsäng, sängbord och övrig möblering. Här finns inbyggda garderober till förvaring.

BADRUM
Renoverat badrum genom föreningen med väggmatta och våtrumsmatta på golvet. Duschplats med draperi , wc och handfat med spegelskåp samt handdukstork. 

BALKONG:
Balkong under tak. Fina möbleringsmöjligheter med insynskyddat läge. (Föreningen diskuterar att förändra balkongerna och på sätt göra dem större samt få dem med en inglasning. Beslut är ej taget i frågan)

Föreningen

Inom föreningen finns bland annat gemensam tvättstuga (nummer??) och bastu (nummer??). Mycket välskött bostadsrättsförening som är stambytt 2009-2010.

Föreningen äger fastigheten Skepparen 3 i Luleå Kommun. På fastigheten finns 5 byggnader om 138 bostadsrättslägenheter och 12 lokaler som hyresrätt. Byggnaderna är uppförda 1963. Fastighetens adress är Mjölkuddsvägen 25-65 i Luleå.

Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade i Folksam. Hemförsäkring bekostas individuellt av bostadsrättshavarna och bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring (enligt årsredovisning 2015).

PARKERING

I föreningen finns 25 garageplatser och 78 bilplatser. Separat kö till dessa. P-plats: ca 190 kr/månad. Garageplats: ca 359 kr/månad - 380 kr/månad beroende på garagets storlek. Till dessa är det sep. kö.

Anmäl till visning

  • 27/06 kl17:00-17:30
*obligatoriska fält

Ansvarig Mäklare

Jörgen Åström

jorgen.astrom@angelaget.se

Direkt: 070-247 55 77
Boden: 0921-567 77
Luleå: 0920-611 10

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan till bostaden nedan, så kontaktar en mäklare dig inom kort!

*obligatoriska fält