Månskensvägen 16

Boden

Pris: 3 795 000 kr Utgångspris
Typ: Friliggande villa
Boarea: 167 Kvm
Rum: 4 Rum och kök, varav 3 sovrum
Tomtarea: 1260 Kvm
Byggnadsår: 2010

Tillfälle att förvärva ett mycket fint och påkostat hus!

Tillfälle att förvärva ett fantastiskt påkostat och fint hus som andas kvalitét (byggdes år 2010). Ett drömboende för de som vill flytta in i ett fräscht och exklusivt boende med ett bra läge. Huset har en modern och öppen planlösning, tre sovrum, två kaklade badrum och påkostat kök. Härligt inglasat uterum, altan samt en stor lättskött trädgårdstomt med stensättningar, gjuten uppfart i betong samt en stor gräsmatta, utmärkt för lek och spring. Vidbyggt garage och carport. Närhet till Luleå älven, skola, kollektivtrafik, Boden och Luleå. Varmt välkomna på visning!
  • Bostadsbeskrivning
  • Fakta
  • Bilder
  • Planlösning
  • Dokument
  • Karta

InteriörENTRÉPLAN

HALL
Entré med välkomnande hall. Klinkergolv (granitkeramik) i grått, infällda spotlights i innertaket och ljusa väggar. Utrymme för att hänga av sig ytterkläder och skjutdörrsgarderob från Elfa.

KÖK OCH MATPLATS
Påkostat kök från Italienska Arredo 3. Ett modernt kök med hög kvalité och många fina detaljer. Köket har generösa ytor och är praktiskt i utförandet med mycket förvaring-, bänk- och avlastningsytor samt plats för större matrumsmöbel. Kakel (granitkeramik) i grått, köksblandare Blanco och mörka bänkskivor i granitsten med infälld diskho i Silgranit från Blanco. Klinkergolvet (granitkeramik) i grå ton ger ett enhetligt och snyggt intryck samt infällda spotlights i innertaket. Köket är utrustat med: Kyl, frys, inbyggdugn, inbyggdmikrovågsugn, diskmaskin, Induktionshäll och spisfläkt "Franke". 

VARDAGSRUM
Vardagsrum med extra hög takhöjd som ger en härlig volym till rummet. Öppen planlösning mot kök och matplats. Klinkergolv (granitkeramik) i grå ton, ljusa väggar, infällda spotlights i innertaket. Gott om plats för soffgrupp och tv möbel. Utgång till inglasat uterum. Viss inredning ingår från Italienska Arredo 3.

BADRUM 
Klinkergolv (granitkeramik) i grå ton och vitt kakel. Duschplats med vikdörrar, vägghängd wc, handdukstork, högskåp och kommod/spegel. Infällda spotlights i innertaket.

SOVRUM 1
Sovrum med vinylklickgolv (Alloc i patinerad ek), tapetserad vägg/fondvägg. Praktisk skjutdörrsgarderob med spegel.

TVÄTTSTUGA OCH GROVENTRÉ
Tvättstuga med utrymme för klädvård. Tvättmaskin, torktumlare, tvättbänk/ho. Praktisk groventré i anslutning till carport/garage. Klinkergolv i grå ton. Inredning från Italienska Arredo 3. Skjutdörrsgarderob från Elfa. Praktisk spegel med inbyggd förvaring.

INGLASAT UTERUM
Mycket trivsamt inglasat uterum med klinkergolv (frostbeständig granitkeramik). Öppningsbara skjutpartier som vetter mot trädgården.

ÖVRE PLAN

MÖBLERBAR HALL
Möblerbar hall med möjlighet för te x kontor. Vinylklickgolv (Alloc, patinerad ek) och ljusa väggar. Läckert ljus insläpp med öppning ner mot kök/matplats.

SOVRUM 2
Rymligt sovrum med vinylklickgolv (Alloc, patinerad ek) och vägg i en ljusblå ton. Praktisk skjutdörrsgarderob. 

BADRUM
Rymligt badrum med kakel och klinkergolv (granitkeramik). Infällda spotlights i innertaket, vägghängd wc, högskåp, handdukstork, duschplats med vikdörrar, badkar och dubbelkommod.

SOVRUM 3 
Rymligt sovrum med vinylklickgolv och tapetserad vägg. Praktisk skjutdörrsgarderob.

Övrigt

ALTAN
Altan med ett skötselfritt komposit material på baksidan och framsidan av huset. Inglasat uterum på baksidan av huset.

GARAGE OCH CARPORT
Vidbyggt garage med motorport "Hörman". Praktisk carport med gjuten platta.

TOMT
Baksida med en mycket fin, lättskött och påkostad tomt. Gräsmatta, marksten, stensättningar, planteringar med växter som tål vintern. Framsida med gjuten uppfart, stensättnigar, plattor.

ÖVRIGT
Sävast är en tätort i Bodens kommun. Orten är belägen längs riksväg 97 cirka 6 kilometer från Boden, ca 15 km till Sunderbyns Sjukhus, ca 20 km till Storhedens handelsplats och ca 30 kilometer från centrala Luleå.

I Sävast finns skola och förskola. Kommunikationer via buss finns både till Boden och Luleå.

Närhet till Älven för den fiskeintresserade eller till skidspår, grönområden och skoterleder.

Närhet till 18-håls golfbana i Sävast.

I Sävast finns en Ica matvaruaffär.

Byggnadsbeskrivning

Småhusenhet, bebyggd (220)
Byggnad, värde: 1 970 000 kr
Mark, värde: 250 000 kr
Summavärde: 2 220 000 kr

Taxeringsår: 2015
Byggår: 2010
Värdeår: 2010

Ansvarig Mäklare

Magnus Bergqvist

magnus.bergqvist@angelaget.se

Direkt: 070-980 55 77
Boden: 0921-567 77
Luleå: 0920-611 10

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan till bostaden nedan, så kontaktar en mäklare dig inom kort!

*obligatoriska fält