Krongårdsringen 1

Luleå

Pris: 1 045 000 kr Utgångspris
Typ: Bostadsrätt
Boarea: 55 Kvm
Rum: 2 Rum och kök, varav 1 sovrum
Byggnadsår: 1952
Våning: 1
Hiss: Ja
Månadsavgift: 3416kr , inkl värme, vatten, kabel-tv (grundutbud), hushållsel

Välkommen till en trevlig och välplanerad 2:a om ca 55 kvm med genomgående god standard i hela lägenheten. Bra ljusinsläpp från två väderstreck. Stort kök med plats matbord, sovrum i bra storlek, klädkammare och rymligt badrum. Låg månadsavgift på 3416 kr inklusive värme, vatten, kabel-tv samt hushållsel. Bredband indraget i lägenheten. Här bor man i stabil förening med ärhet till affärer, shopping och goda bussförbindelser till stan och universitetet.
  • Bostadsbeskrivning
  • Fakta
  • Bilder
  • Dokument
  • Karta

Interiör

HALL
Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter i form av två garderober och hatthylla. Förvaring finns även i klädkammare. Här ligger ett svart klinkergolv. 

KÖK
Mörkare kök med nyare maskinpark i rostfritt. Ommålade luckor och nya knoppar. Goda arbetsytor med mörk mosaik nedanför köksskåparna. Köket är utrustat med spis med häll, ugn, fläkt samt kyl/frys.(Rostfria vitvaror) Matplats i anslutning med utrymme för flertalet gäster. 

BADRUM
Med gråare väggar (ommålad) och våtrumsmatta. Badrummet är utrustat med rymlig duschplats med duschdraperi, wc, handfat och spegelskåp.

VARDAGSRUM
Öppet vardagsrum från kök med parkettgolv och tapetserade väggar. Goda möjligheter för tv- och soffmöbler. Fint ljussinläpp från flertalet fönster. Utgång till  balkong.

SOVRUM:
Med laminatgolv och tapeter på väggar. Plats finns för dubbelsäng, sängbord samt övrig möblering.

ÖVRIGT
Lägenheten är mycket välplanerad och har en praktisk klädkammare för förvaring. Lägenheten har genomgående god standard. Det finns även förråd som tillhör lägenheten. Solid och bra förening med god ekonomi. Lägenheten har även snygga fönsterbänkar i sten.

 

Föreningen

Föreningen äger fastigheten Ugnen 1 i Luleå Kommun. På fastigheten finns tre stycken byggnader, uppförda 1952 som har 84 lägenheter upplåtna med bostadsrätt.

Fastighetens adress är Krongårdsringen 1, 3 och 5 i Luleå (de tre höga blå punkthusen).

Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade i Folksam.

Bilplatser

Motorvärmarstolpar 200 kr/mån.

Kallgarage 260 kr/mån, sep. kö

Varmgarage, lång kö.

8 stycken gästparkeringar. Besökstillstånd får man från föreningen.

Ansvarig Mäklare

Jörgen Åström

jorgen.astrom@angelaget.se

Direkt: 070-247 55 77
Boden: 0921-567 77
Luleå: 0920-611 10

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan till bostaden nedan, så kontaktar en mäklare dig inom kort!

*obligatoriska fält