Lillgärdsvägen 20

Boden

Pris: 525 000 kr Utgångspris
Typ: Bostadsrätt
Boarea: 63.8 Kvm
Rum: 2 Rum och kök, varav 1 sovrum
Byggnadsår: 1991-1992
Våning: 2/2
Hiss: Nej
Månadsavgift: 4213kr , inkl värme, vatten, kabel-tv (basutbud), bostadsrättstillägg, garage

Visningar

26 juni kl 17:00- 17:30

Välkommen på allmän visning!

28 juni kl 12:15- 12:45

Välkommen på allmän visning!

Anmäl till visning

Ljus och trivsam 2:a (63,8 kvm) med ett bra läge på Lillgärdsvägen. Ljust och rymligt kök med matplats. Vardagsrum med fönster i två väderstreck och gott om plats för soffgrupp. Renoverat badrum med tvättmaskin och tvättbänk. Sovrum i bra storlek med hel garderobsvägg. Bra månadsavgift där även garage ingår. Lägenheten har ett fint läge med närhet till kommunikationer/bussar till Boden och Luleå. I Sävast finns skola mellan 1-9, förskolor, affär, ljusspår, globala, restaurang och ett rikt föreningsliv. Ett underbart stället att bo på! Varmt välkomna på visning!
  • Bostadsbeskrivning
  • Fakta
  • Bilder
  • Planlösning
  • Karta

Interiör

HALL
Entré med välkomnande hall. Utrymme för att hänga av sig ytterkläder. Hallen är rymlig med fina möbleringsmöjligheter.

KÖK
Ljust och trivsamt kök med matplats för flertalet gäster. Vita köksluckor, vitt kakel, rostfri diskbänk och laminatbänkskiva. Bra med förvaring genom under-, överskåp samt skafferi. Bra med avställningsytor för köksmaskiner. Den maskinella utrustningen består av spis , spisfläkt, kyl, frys och diskmaskin. Matta på golv och tapetserade väggar.

VARDAGSRUM
Vardagsrum med parkettgolv och tapetserade väggar. Bra ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Här finns plats för soffgrupp, tv-bänk och övrig möblering.

SOVRUM:
Sovrum i bra storlek med matta på golv och tapetserade väggar. Bra med plats för dubbelsäng, sängbord och övrig möblering. Här finns en hel garderobsvägg till förvaring.

BADRUM
Renoverat badrum med väggmatta och våtrumsmatta på golvet. Duschplats med duschväggar i glas, wc och handfat med underskåp samt spegelskåp. Fina avställningsytor på tvättbänk med ho samt tvättmaskin. Vädringsfönstret avger ett bra ljusinsläpp.

BALKONG: 
Rymlig balkong under tak. Fina möbleringsmöjligheter och utsikt över lugn innergård. 

Föreningen

ÖVRIGT I FÖRENINGEN

I föreningen finns 57 st lägenheter varav 9 st är 4:or i etage på ca 126 kvm, 24 st 3:or på ca 77 kvm, 24 st 2:or på ca 56 kvm. Till alla bostadsrätter ingår kallgarage och kallförråd. I föreningen finns möjlighet till mindre plantering och odling.

Brf Lillgärdan ligger mellan Luleå och Boden, ca 9 km från Boden och ca 28 km från Luleå. 
Nära till skola / förskola, golfbana, ca 1,5 km till affär Ica i Sävast. Ett familjevänligt område där medlemmarna i föreningen hjälper till med t ex gräsklippning, trappstädning, enklare fastighetsskötsel etc. 

Området är lite av en lantlig idyll bestående av 57 lägenheter. Det finns tvättstuga, bastu och föreningslokal inom föreningen. Varje gård har egna garage samt uthus med förrådsutrymme.

På Lillgärdan bor du nära all tänkbar service. Här finns närhet till förskola, låg- mellan och högstadieskola, centrum med affär, kyrka, post, golfbana samt naturligtvis hållplatser för Boden-Luleåbussarna.

I den gamla sävastbyn inte långt härifrån finns sporthall, pizzeria, dagis och ICA-butik mm. 

Föreningens hemsida : https://www.sbc.se/lillgardan1

Anmäl till visning

  • 26/06 kl17:00-17:30
  • 28/06 kl12:15-12:45
*obligatoriska fält

Ansvarig Mäklare

Jörgen Åström

jorgen.astrom@angelaget.se

Direkt: 070-247 55 77
Boden: 0921-567 77
Luleå: 0920-611 10

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan till bostaden nedan, så kontaktar en mäklare dig inom kort!

*obligatoriska fält