Lulevägen 11

Gammelstad

Pris: 3 895 000 kr Utgångspris
Typ: Friliggande villa
Boarea/Biarea: 200/130 Kvm
Rum: 7 Rum och kök (varav två rum i källare)
Tomtarea: 1140 Kvm
Byggnadsår: 1952

Tillfälle att förvärva en påkostad fastighet i Kyrkbyn!

Välkommen till detta smakfulla hem med ett bra läge i Kyrkbyn/Gammelstad. Huset har väldisponerade ytor fördelade på 7 rum och kök (varav 2 inredda sovrum i källaren), härliga umgängesytor och påkostade materialval. Kvänum kök med köksö och rymlig matplats. Vardagsrum med öppen planlösning mot kök. Två renoverade badrum med kakel och klinker. Allrum och fem sovrum. Friliggande dubbelgarage, rymlig altan och Bergvärme! Området Gammelstad/Stadsön ligger bara några minuters bilväg från huset, bra pendlingsmöjligheter mot Luleå och Boden. I Gammelstad finns skola upp till högstadieålder, vårdcentral, restauranger, butiker, badhus/idrottsanläggningar, kyrka, fina promenadstråk, skidspår mm.
  • Bostadsbeskrivning
  • Fakta
  • Bilder
  • Planlösning
  • Karta

Interiör

ENTRÉPLAN

HALL
Entré med välkomnande hall med gott om plats att hänga av sig ytterkläder för hela familjen. Påkostat trägolv som är hårdvaxoljat, tapetserade väggar 2016 och gott om plats för förvaring i garderober som installerades 2016.

KÖK
Påkostat kök från Kvänum installerat 2012 med köksö. Köket är designat av köksspecialisten, handmålat på plats och installerat av snickare. Bänkskivorna 2012 är i mattpolerad svart granit och är av djupare bänkdjup för att skapa mer plats och arbetsyta, köksblandare från Alessi Design/Oras och vita liggande kakelplattor. Den matta ytan är extra tålig och lätt att rengöra. Den maskinella utrusningen i köket består av påkostad extra bred 90 cm gasolspis från Bertazzoni med fem mässnings brännare en riktig påkostad spis för den matlagningsintresseade, el ugn (varmluftsugn) 2012, diskmaskin från Miele 2016, extra bred rostfri kyl/frys från Siemens 2012 "AAA i energivärde", spiskåpa från Kvänum "Fjäråskupan". Hårdvaxoljat trägolv och ljusa väggar. Från köket finns separat utgång till trädgården.

MATPLATS
Rymlig matplats med plats för det stora köksbordet. Fint ljusinsläpp i rummet genom fönster som ligger i två väderstreck. Hårdvaxoljat trägolv och ljusa ytskikt.

VARDAGSRUM
Härligt vardagsrum med öppen och modern planlösning mot matplats och kök. Härligt ljusinsläpp i rummet genom de stora fönsterytorna. Trägolv som är hårdvaxoljat och målade väggar.

BADRUM
Renoverat badrum med Höganäs glasmosaik på väggarna och golvet (vattenburen golvvärme). Porslin och badrumsinredning från Duravit. Takdusch och tvättställsblandare från Hans-Grohe. Måttanpassade duschväggar i glas med gångjärn. Krokar och stänger från Hans-Grohe som håller hög finish.

ÖVRE PLAN

ALLRUM
Rymligt allrum med parkettgolv och ljusa väggar/fondvägg. Utgång till balkong som ligger i ett soligt och fint läge.

SOVRUM 1
Rymlig sovrum med parkettgolv och ljusa väggar. Går att dela av till extra sovrum.

SOVRUM 2
Sovrum i bra storlek med parkettgolv och ljusa väggar.

BADRUM
Renoverat badrum med Höganäs glasmosaik på väggarna och golvet (vattenburen golvvärme). Poslin och badrumsinredning från Duravit. Takdusch och tvättställsblandare från Hans-Grohe. Måttanpassade duschväggar i glas med gångjärn. Krokar och stänger från Hans-Grohe som håller hög finish.

SOVRUM 3
Sovrum med parkettgolv och ljusa väggar.

KLÄDKAMMARE
Klädkammare med inredning, skåp, lådor och klädupphängning.

KÄLLARE

INRETT RUM (SOVRUM 4)
Fint golv och ljusa väggar. Här finns möjlighet för kontor eller te x gästrum.

INRETT RUM (SOVRUM 5)
Ljust golv och tapetserade väggar.

BADRUM OCH BASTU
Badrum med kakel, målade väggar och klinkergolv. Här finns utrymme för relaxdel. Kamin finns installerad för lite värme och förhöjd mysfaktor.

TVÄTTSTUGA
Tvättstuga med utrymme för klädvård. Tvättbänk/ho och självdoserade tvättmaskin från Siemens (A+++ 8 kg från 2017). Bergvärmepump finns installerad.

FÖRRÅD

MATKÄLLARE

 

 

Övrigt

TOMT
Trivsam trädgårdstomt med gräsmatta, buskar och träd. Uppfarten till huset är av gjuten betong.

ÖVRIGA BYGGNADER
Friliggande dubbelgarage med frjärrstyrda garageportar från ca 2005 "Crawford". I garaget finns även uttag för 3 fas för svets/husvagn etc.
El omdragen ca 2004, tak på garage ca 2004.

ALTAN
Ny rymlig altan byggdes 2016 som ett trädäck i anslutning till garage. Här finns gott om plats för utomhus soffgrupp, grill och solstolar.

ÖVRIGT
Ny el på entréplan 2012.
El i källare och garage omdragen ca 2004.
Alla rör för vatten och avlopp utbytta på de övre våningarna i badrum och kök med rör i rör system för vatten.
Fönster 3-glas från ca 2005/1999 med Elit med Aluminium utsida. 2-glasfönster i källaren.
Huset har bra komfort med treglasfönster och tjocka husväggar. Huset är tyst och stabilt i värme och blir inte lika varmt på sommaren på samma sätt som ett trähus. Det är också stabilt i värme under vintern.
Dränering är gjord av huset ca 1999.
Skorstenshuv är installerad 2016.
Gårdspump/brunn som fungerar utmärkt med kallt kristallklart vatten. Perfekt för att vattna eller kylda drycker.

TAXERAD YTA ENLIGT LANTMÄTERIET
Boarea 190 kvm, Biarea 90 kvm.

OMRÅDE KYRKBYN
Kyrkbyn mitt världsarvet är ett barnvänligt område med förskola inom området. Kyrkbyns unika område bjuder på närhet till centrum, shopping och natur. Ca 10 min till Luleå, 5 min till Storheden och 5 min till Stadsön centrum där du hittar bibliotek, vårdcentral, skola, badhus och idrottsanläggning. Bra kommunikationer både med lokaltrafik, bil och cykel. I kyrbyn finns nybyggt eljusspår med joggingstråk och skidspår. Friluftsmuséet Hägnan bjuder på idylliska miljöer och skapar en lantlig känsla med djur och hagar finns alldeles runt knuten. Avstånd till Sunderbyns sjukhus ca 6 km, Stadsöcentrum ca 1 km med matvaruaffärer, badhus, skola klass 1-9, grill/restauranger, Storheden ca 4 km, Luleå centrum ca 10 km.

Servitut

Ledningsrätt vatten och avlopp, Last
25-F2005/128 - 1, 2005-10-17

Byggnadsbeskrivning

Småhusenhet, bebyggd (220)
Byggnad, värde: 1 684 000 kr
Mark, värde: 536 000 kr
Summavärde: 2 220 000 kr

Taxeringsår: 2015
Byggår: 1952
Värdeår: 1954

Ansvarig Mäklare

Magnus Bergqvist

magnus.bergqvist@angelaget.se

Direkt: 070-980 55 77
Boden: 0921-567 77
Luleå: 0920-611 10

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan till bostaden nedan, så kontaktar en mäklare dig inom kort!

*obligatoriska fält