Mjölkuddsvägen 47

Luleå

Pris: 1 595 000 kr utgångspris
Typ: Bostadsrätt
Boarea: 77 Kvm
Rum: 3 Rum och kök, varav 2 sovrum
Byggnadsår: 1961
Våning: 3 av 3 (högst upp)
Hiss: Nej
Månadsavgift: 3470kr , inkl värme, vatten, kabel-tv, hushållsel, bostadsrättstillägg

Varmt välkommen till en mycket välplanerad 3:a om ca 77 kvm på omtyckta och attraktiva Mjölkudden. Lägenheten har ett högt och fint läge på våning 3. Balkong i härligt solläge mot föreningens innergård. (Föreningen för diskussioner om renovering/inglasning av balkongerna). Genomgående ljus lägenhet med fönster i två väderstreck. Renoverat kök med diskmaskin. Renoverat badrum med tvättmaskin. Gäst-wc. Klädkammare. Närhet till goda bussförbindelser, Luleå Tekniska Universitet, affärer, gym, shopping och nöjen. Stabil förening med låga månadsavgifter. En lägenhet att trivas i!
  • Bostadsbeskrivning
  • Fakta
  • Bilder
  • Planlösning
  • Dokument
  • Karta

Planlösning

HALL
Välkomnande hall med laminatgolv och ljusa väggar. Goda avhängningsmöjligheter i form av hatthylla samt större klädkammare med praktiska förvaringslösningar. 

KÖK
Renoverat kök med ljusa köksluckor och mörkare laminatbänkskiva. Ljust kakel ovanför bänkskiva. Spotlights under överskåp. Köket är utrustat med häll, fläkt, ho, ugn, diskmaskin och kombinerad kyl/frys. Möjlighet för matgrupp i köket. Matplats finns även utanför köket med utrymme för flertalet gäster. Utgång från matplats till härlig balkong i mycket fint solläge. Plats för trädgårdsgrupp. 

VARDAGSRUM
Rymligt och öppet vardagsrum med snyggt parkettgolv och ljusa väggar. Mycket fint ljusinsläpp tack vare större fönsterpartier. Gott om plats för både tv- och soffmöbler.

GÄST-WC
Med vägghängd toalett och handfat. 

BADRUM
Renoverat badrum med våtrumsmatta och våtrumstapet. Badrummet är utrustat med tvättmaskin, handfat med överskåp, duschplats och handdukstork. 

SOVRUM 1
Med laminatgolv och ljusa väggar. Snygg träpanel på vägg bakom säng med up and downlights. Förvaring i inbyggda garderober. 

SOVRUM 2
Med laminatgolv och ljusa väggar. Förvaring i flertalet inbyggda garderober. 

Om förening

Inom föreningen finns bland annat gemensam tvättstuga och bastu. Mycket välskött bostadsrättsförening som är stambytt 2009-2010.

Föreningen äger fastigheten Skepparen 3 i Luleå Kommun. På fastigheten finns 5 byggnader om 138 bostadsrättslägenheter och 12 lokaler som hyresrätt. Byggnaderna är uppförda 1963. Fastighetens adress är Mjölkuddsvägen 25-65 i Luleå.

Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade i Folksam. Hemförsäkring bekostas individuellt av bostadsrättshavarna och bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring (enligt årsredovisning 2015).

PARKERING

I föreningen finns 25 garageplatser och 78 bilplatser. Separat kö till dessa. P-plats: ca 190 kr/månad. Garageplats: ca 359 kr/månad - 380 kr/månad beroende på garagets storlek. Till dessa är det sep. kö.

Ansvarig Mäklare

Erik Kihlman

erik.kihlman@angelaget.se

Direkt: 070-285 55 77
Boden: 0921-567 77
Luleå: 0920-611 10

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan till bostaden nedan, så kontaktar en mäklare dig inom kort!

*obligatoriska fält