Dragongatan 14 D

Luleå

Pris: 1 845 000 kr utgångspris
Typ: Bostadsrätt
Boarea: 81 Kvm
Rum: 4 Rum och kök, varav 3 sovrum
Byggnadsår: 2014
Våning: 2 av 2 (en trappa upp)
Hiss: Nej
Månadsavgift: 4351kr , inkl värme, vatten, kabel-tv (grundutbud), bredband och bostadsrättstillägg

Tillfälle! Mycket fin, ljus och modern 3:a (tidigare 4:a) om ca 81 kvm på omtyckta och attraktiva Kronan. Lägenheten är byggd 2014 och håller en genomgående mycket hög standard. Kök med rymlig matplats och praktisk köksö. Rymligt badrum med tvättmaskin. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Större balkong i fint söderläge. Klädkammare. Bara ett stenkast bort finns fin lekpark för barnen samt populära och naturvänliga Ormberget som är en motions- och friluftsanläggning. Här finns elljusspår, slalombacke och fina motionsspår. Närhet till dagis (ca 100 m bort) och affärer samt goda bussförbindelser till Luleå centrum. Carport-plats finns tillgängligt för köparen! Denna lägenhet vill man inte missa!
  • Bostadsbeskrivning
  • Fakta
  • Bilder
  • Planlösning
  • Dokument
  • Karta

Planlösning

HALL
Ljus och välkomnande hall med vitmålade väggar och snyggt laminatgolv. Goda avhängningsytor i form av hatthylla och större klädkammare med praktisk förvaring. 

KÖK
Mycket fint IKEA-kök i vinkel med ljusa släta köksluckor. Laminatbänkskiva med ljust kakel ovanför. Goda arbets- och förvaringsytor. Köket är utrustat med diskmaskin, kyl/frys, häll, ugn och fläkt. Matplats i anslutning för flertalet gäster. Praktisk köksö med goda avställningsytor.

VARDAGSRUM
Öppen planlösning mot kök har detta vardagsrum. Vitmålade väggar och snyggt laminatgolv. Gott om plats för både tv- och soffmöbler. Möjlighet finns att med enkla medel skapa ett till sovrum. Utgång till större balkong i härligt solläge. Fina sällskapsytor på balkongen samt utrymme för div. trädgårdsgrupper.

SOVRUM 1
Rymligt sovrum med laminatgolv och vitmålade väggar. Förvaring i garderober.

SOVRUM 2
Med laminatgolv och vitmålade väggar. Förvaring i garderober.

BADRUM
Rymligt badrum med våtrumsmatta och snyggt kakel på väggarna. Utrustat med handfat med kommod och överskåp, duschplats, toalett och tvättmaskin.

ÖVRIGT
Lägenheten ger ett väldigt bra första intryck tack vare sina ljusa ytskikt. Goda förvaringsmöjligheter i form av flertalet garderober samt större klädkammare. Nybyggt område med lekparken just runt knuten. 
Mycket fint område med fina gräsytor. 

Om förening

Föreningen äger fastigheten Kronan 1:1 i Luleå Kommun. På fastigheten finns 5 byggnader med 28 lägenheter. Fastighetens adress är Dragongatan 14 A-D, 16-22 A-F i Luleå.

Nybildad bostadsrättsförening i nybyggt område på Kronan. Byggt har Skanska gjort i samarbete med IKEA i deras boendekoncept Boklok. Inflyttning var hösten 2014. Det finns en gemensam gård mellan husen och ett gemensamhetsförråd för t ex trädgårdsredskap. Utöver det har man ett eget förråd på gården.

Gemensamma utrymmen
Till lägenheten tillhör ett kallförråd med bra förvaring. 

Parkering
I föreningen finns carport och parkeringsplatser. Carport ca 350 kr/månad. P-plats utan motorvärmarstolpe kostar ca 100 kr/månad. Även gästparkeringar finns.

Förskola byggs vid dagiset, årskurs 1-6 och kommer vara klart preliminärt under hösten 2017.

Ansvarig Mäklare

Erik Kihlman

erik.kihlman@angelaget.se

Direkt: 070-285 55 77
Boden: 0921-567 77
Luleå: 0920-611 10

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan till bostaden nedan, så kontaktar en mäklare dig inom kort!

*obligatoriska fält