Norra Järnvägsgatan 8B

Boden

Pris: 650 000 kr Utgångspris
Typ: Bostadsrätt
Boarea: 59.1 Kvm
Rum: 2 Rum och kök, varav 1 sovrum
Våning: 1/2
Hiss: Nej
Månadsavgift: 4454kr , inkl Värme, Vatten, , Hushållsel, Kabel-TV, Bredband

Välkommen till denna välplanerade 2:A (59,1 kvm) med ett bra läge på Sanden. Lägenheten har genomgående bra standard med fina sällskapsytor i vardagsrum och kök. Lägenheten är ljus och välhållen med fina golv och väggar. (Samtliga tak är målade och nya ytskikt på vägg under 2016) Nytt kök med nya vitvaror under 2016. Renoverat badrum med duchväggar i glas. Klädkammare. Rymligt sovrummet med garderober. Varmbonat förråd i källaren. Balkong. I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, hushållsel, bredband samt bilplats. Välkommen på visning!
  • Bostadsbeskrivning
  • Fakta
  • Bilder
  • Dokument
  • Karta

Interiör

HALL:
Välkomnande hall med fint golv och tapetserade väggar. Hallen är rymlig och ger plats för möblering och kapphylla till kläder etc. Här finns även en garderob till bra förvaring.

KÖK:
Ljust renoverat kök under hösten 2016 med vita luckor och vit skåpinredning. Här finns det fina förvaringsutrymme genom under- och överskåp. Arbetsytorna är goda med plats för köksmaskiner. Kakel ovan diskbänk i laminat. Härligt stor matplats i köket vid fönstret med plats för många gäster. 
Den maskinella utrustningen består av: spis med häll och ugn, fläkt, diskmaskin samt kyl och frys. (Samtliga vitvaror är bytta under hösten 2016)
Köket och matplatsen är ljust och inbjudande tack vare fint ljusinsläpp och ljusa materialval.

VARDAGSRUM:
Stort och trivsamt vardagsrum med laminatgolv och tapetserade väggar. Rummets storlek gör det möjligt att få plats med både soffgrupp bokylla samt övrig möblering. De generösa fönstren ger fint ljusinsläpp. Utgång till balkong.

SOVRUM:
Rymligt sovrum med tapetserade väggar och fint tarkettgolv. Gott om plats till dubbelsäng, hyllplan och övrig möblering. förvaring ges genom garderober.

BADRUM:
Stilrent badrum med matta på golv samt väggmatta. Dusch med duschvägg i glas, handfat med underskåp, spegelskåp toalett samt handdukstork. Fönster ger ett bra ljusinsläpp.

BALKONG: 
Balkong med möbleringsmöjligheter för mindre bord och stolar.

KLÄDKAMMARE:
Separat klädkammare med hyllplan samt bra med förvaring på golv. Klädkammaren ligger intill köket.

Föreningen

Information om föreningen:
Gemensam tvättstuga.
På innergården finns fina grönytor att disponera samt grillplats.
En bilplats finns för samtliga boende i föreningen.

Ansvarig Mäklare

Jörgen Åström

jorgen.astrom@angelaget.se

Direkt: 070-247 55 77
Boden: 0921-567 77
Luleå: 0920-611 10

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan till bostaden nedan, så kontaktar en mäklare dig inom kort!

*obligatoriska fält