Västra Varvsgatan 20B

Luleå

Pris: 1 095 000 kr Utgångspris
Typ: Bostadsrätt
Boarea: 52 Kvm
Rum: 2 Rum och kök, varav 1 sovrum
Byggnadsår: Ombyggt 2005/2006
Våning: 1 (En trappa upp)
Hiss: Ja
Månadsavgift: 4352kr , inkl Värme, Vatten, Kabel-TV, Hushållsel, Bredband

Visningar

21 augusti kl 17:00- 17:30

Välkommen på allmän visning!

Anmäl till visning

Välkommen till en väldisponerad och mycket fin lägenhetstvåa belägen på stadsnära Varvet. Den ljusa lägenheten erbjuder en social planlösning mellan balkong, vardagsrum och kök. Köket har generös förvaring med gott om avlastningsytor, vardagsrummet kan enkelt möbleras med sällskapsdel och under sommaren utgör balkongen en förlängning av all social yta. Det väl tilltagna sovrummet rymmer dubbelsäng med sängbord och möjlighet finns också för en mindre arbetsplats. I lägenheten nyttjas varje kvadratmeter maximalt, utan att göra avkall på goda förvaringsmöjligheter. Parkettgolv är genomgående i hela bostaden. I det rymliga badrummet finns bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare. Garage nås enkelt i källarplan. Månadsavgiften inkluderar värme, vatten, IPTV, hushållsel samt bredband
  • Bostadsbeskrivning
  • Fakta
  • Bilder
  • Dokument
  • Karta

Interiör

Hall: 
Välkomnande hall med gott om plats för ytterkläder. I hallen finner ni en rymlig garderob för förvaring. Fint parkettgolv löper genom hela bostaden.

Kök:
Stilrent och ljust kök med fin inredning där både under- och överskåp ger en mycket god förvaring. Ovan arbetsytan i laminat finner ni stilrent kakel i vitt. Vitvarorna består av kyl/frys, ugn och spishäll, diskmaskin samt fläkt. Köket är byggt längs tre av kökets väggar och har en öppen planlösning mot vardagsrummet. Mellan vardagsrum och kök skapas en naturlig plats att möblera med matbord för stora sociala sammanhang. 

Vardagsrum:
Vardagsrum med öppen planlösning mot köket, vilket skapar sociala ytor. Här finns plats att möblera med sällskapsdel. Balkongläge under tak. Vita tapeter och parkettgolv.

Balkong:
Generös balkong som med enkelhet kan möbleras med bord och flera stolar.

Sovrum:
Rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng och övrigt möblemang såsom en mindre arbetsplats. Stort fönster som tillsammans med generös takhöjd ger rummet en ljus och luftig karaktär. Vita tapeter och parkettgolv. Här finns en hel garderobsvägg som ger ypperliga möjligheter till förvaring.

Badrum:
Badrum med ljust kakel och grå matta på golv. Badrummet är inrett med dusch, wc och handfat med badrumsskåp ovan. Här finns tvättmaskin och torktumlare.

Föreningen

Förening: Brf Hägern 1 i Luleå
Brf Hägern 1 är en av Luleås största bostadsrättsförening. Föreningen köpte fastigheterna sommaren år 2013. Föreningen består av 483 lägenheter, fördelade på fem fastigheter belägna på Residensgatan 4 och 6 samt Västra Varvsgatan 20, 22 och 24.

Lägenhetsfördelning: 
1:or, 15 st. 
2:or, 207 st. 
3:or, 197 st. 
4:or, 57 st. 
6:or, 7 st.

Byggår 1973. Västra Varvsgatan 20 byggdes om till bostäder år 2006.

I föreningen finns även varmgarage, 367 platser (510 kr/mån), 62 bilplatser med motorvärmare (275 kr/mån), tvättstugor, grovtvättstuga, övernattningsrum, bastu med relaxrum och två stycken tvättplatser.

Ytterligare information finns på http://www.hsb.se/norr/hagern.

Omgivningen:
På Varvet finner du en perfekt balans mellan närhet till vattennära promenadstråk (och vintertid även den populära isbanan), liksom nöjen och restauranger. Från lägenheten når du enkelt centrum till fots på ett par minuter. Vill du utforska nya områden så tar de närbelägna bussförbindelserna dig till bland annat Luleå Airport och Luleå Tekniska Universitet. 
Intill bostaden planeras, inom kort, en livsmedelsbutik att etableras. Kan vardagslivet bli enklare?

 

Anmäl till visning

  • 21/08 kl17:00-17:30
*obligatoriska fält

Ansvarig Mäklare

Jörgen Åström

jorgen.astrom@angelaget.se

Direkt: 070-247 55 77
Boden: 0921-567 77
Luleå: 0920-611 10

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan till bostaden nedan, så kontaktar en mäklare dig inom kort!

*obligatoriska fält