Segelvägen 19A

Luleå

Pris: 3 795 000 kr utgångspris
Typ: Radhus/Kedjehus/Parhus
Boarea: 126 Kvm
Rum: 5 Rum och kök, varav 3 sovrum
Tomtarea: 134 Kvm
Byggnadsår: 2004

Kontakta mäklaren för en visning! Nu kan vi stolt presentera ett av Mjölkuddens finaste gavelradhus i 3 plan. Mycket omtyckt och attraktiv adress med närhet till fina promenadstråk med skogen runt knuten. Endast ett stenkast till nöjen, matvaruaffärer, förskola, bussförbindelser samt gång- och cykelavstånd till Luleå C. Villan är uppförd under 2004 och håller en genomgående hög standard. Entréplan med helkaklat badrum och tvättdel, påkostat HTH-kök med köksö och fin maskinpark, allrum/matplats med utgång till härlig altan i fint solläge. En trappa upp möts man av ett större allrum/vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp och högt i tak. Två sovrum i bra storlekar med fina förvaringsmöjligheter. Badrum med skön golvvärme. Tredje våningsplanet har ett sovrum med praktiska skjutdörrsgarderober. Golvvärme. Fjärrvärme. Gemensamt förråd. Bredband framdraget till husvägg. Detta boende vill Ni inte missa!
  • Bostadsbeskrivning
  • Fakta
  • Bilder
  • Planlösning
  • Dokument
  • Karta

Planlösning

ENTRÈPLAN (Våning 1)

HALL
Välkomnande större hall med klinkergolv och ljusa tapetserade väggar. Goda förvaringsmöjligheter i form av hatthylla samt praktisk skjutdörrsgarderob med ELFA-inredning. Intill hallen finns även förråd under trappen med förvaringsmöjligheter.

BADRUM
Badrum från 2004 med kakel, klinker och skön golvvärme. Badrummet är utrustat med bubbelbadkar, handfat med kommod, spegelöverskåp, toalett och tvättpelare (tvättmaskin, torktumlare). Snygg belysning i form av infällda spotlights i tak. I anslutning till badrum finns även förberedd tvättstuga (tidigare grovförråd) med goda arbets- och förvaringsytor. Tvättstugan är utrustad med ho. Avlopp och vatten saknas idag.

KÖK
Påkostat HTH-kök med ljusa köksluckor och praktisk köksö med förvaring. Laminatbänkskiva och ljust kakel ovanför. Köket är utrustat med spishäll, fläkt, ho, diskmaskin, inbyggd microvågsugn, kyl, frys och ugn. Goda arbets- och förvaringsmöjligheter. Klinkergolv och tapetserade väggar. 

ALLRUM/MATRUM
Med parkettgolv och tapetserade väggar. Gott om plats för både tv- och soffmöbler. Utgång till härlig stensatt uteplats i fint solläge. Större fönsterpartier med rikliga ljusinsläpp.

EN TRAPPA UPP (Våning 2)

ALLRUM/VARDAGSRUM
En trappa upp möts man av ett rymligt allrum/vardagsrum med parkettgolv och tapetserade väggar. Härlig rymd i hela rummet tack vare sin generösa takhöjd och fina ljusinsläpp från flertalet större fönsterpartier. Rummet kan göras större genom att ta bort väggen mot sovrum 2. Bärande stålbalk finns redan på plats

SOVRUM 1
Ljust och fint sovrum med tapetserade väggar och parkettgolv. Flertalet fönsterpartier. Fransk balkong. Smart planerad förvaring utanför med skjutdörrsgarderober.

SOVRUM 2
Insynsskyddat, stort sovrum. Högt i tak, med parkettgolv och tapetserade väggar. Utgång till balkong i fint solläge (morgon till ca 15-tiden). Möjlighet att få till ett extra sovrum.

BADRUM
Med kakel, klinker och golvvärme. Utrustat med handfat med kommod, spegelöverskåp, högt skåp med luckor, toalett och duschplats. 

VÅNING 3

SOVRUM 3
Rymligt och insynsskyddat sovrum med glasvägg och glasskjutdörr mot vardagsrum samt förvaring i större skjutdörrsgarderob med ELFA-inredning.

ÖVRIGT 
Alla fönster i sovrummen har persienner.
Fönster i vardagsrum, toalett och högst upp i trappan har träpersienner.

Insynsskyddad baksida med stensatt uteplats, badtunna och fina planteringsmöjligheter. Servitut finns från kommunen för att nyttja mer av baksidan samt gaveln runt fastigheten.

Del i förrådsbyggnad samt gemensamt cykelförråd.
Hus målat 2014.

Larm kan ev övertas efter överenskommelse.

Gemensamhetsanläggningar

Gemensamhetsanläggning Luleå BÅTSHAKEN GA:3
fnr_250186964

Gemensamhetsanläggning Luleå BÅTSHAKEN GA:2
fnr_250186963

Gemensamhetsanläggning Luleå BÅTSHAKEN GA:1
fnr_250186962

Samfälligheter

Samfällighet Luleå BÅTSHAKEN S:1
fnr_250181397

Byggnadsbeskrivning

Småhusenhet, bebyggd (220)
Byggnad, värde: 1 401 000 kr
Mark, värde: 769 000 kr
Summavärde: 2 170 000 kr

Taxeringsår: 2015
Byggår: 2004
Värdeår: 2004

Ansvarig Mäklare

Erik Kihlman

erik.kihlman@angelaget.se

Direkt: 070-285 55 77
Boden: 0921-567 77
Luleå: 0920-611 10

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan till bostaden nedan, så kontaktar en mäklare dig inom kort!

*obligatoriska fält