Norra Trundövägen 459

Rosvik

Pris: 2 995 000 kr Utgångspris
Typ: Fritidshus
Rum: 4 Rum och kök, varav 3 sovrum

Tillfälle att förvärva ett nyproducerat hus "Vittjärvshus" vid havet!

Nu finns det tillfälle att förvärva ett mycket trivsamt nyproducerat fritidshus (åretruntstandard) med en fantastisk fint tomt vid havet. Huset kommer att vara färdigställt för inflytt hösten 2017. Huset har ett fantastiskt läge med utsikt mot havet genom det stora glasade fönsterparitet. Ytorna i huset är fördelade på rymligt kök och allrum med öppen planlösning, badrum och tre sovrum. Närhet till Luleå ca 4 mil och till Piteå ca 3 mil. Välkomna att kontakta oss på Angeläget Fastighetsförmedling för mer information!
  • Bostadsbeskrivning
  • Fakta
  • Bilder
  • Planlösning
  • Karta

Interiör

HALL
Entré med välkomnande hall. Mörkt klinkergolv och ljusa väggar. Här finns utrymme för att hänga av sig ytterkläder. Redan från den ljusa hallen har man utsikt mot havet genom det stora fönsterpartiet.

KÖK 
Ljust påkostat kök i vitt från Ballingslöv "Lucka modell Solid" praktisk köksö och laminatbänkskivor. Vitvaror från Husqvarna, Induktions spis med häll, frihängande spisfläkt, diskmaskin, kyl och frys. Vitt kakel och mörka laminatbänkskivor.

ALLRUM
Ljust och trivsam allrum med härligt ljusinsläpp genom det stora fönsterpartiet. Ekparkettgolv fårn Kährs och ljusa väggar. Här finns gott en bra plats för soffgrupp och fina umgängesytor. Från allrummet kommer han ut genom den helglasade altandörren till baksidan av huset. Förberett för installation av kamin för den som vill en förhöjd mysfaktor.

SOVRUM 1
Ljust sovrum med ekparkettgolv Kährs och ljusa väggar. 

KLÄDKAMMARE
Klädkammare som ger goda förvaringsmöjligheter. Går att göra om till bastu för den som önskar.

SOVRUM 2
Ljust sovrum med ekparkettgolv Kährs och ljusa väggar.

BADRUM
Badrum med ljust kakel på väggarna och mörk klinker på govlet med vattenburen golvvärme. Duschplats, wc, handfat och tvättamskin.

Övrigt

TOMT
Grovplanerad tomt med ett mycket fint läge. Närhet till grönområden/skog och utsikt mot havet.

ÖVRIGT
Smart Home Control / Styrning av inom och utomhusbelysning i te x telefon app.

OMRÅDE
Mycket trivsamt område med närhet till havet, badstrand och skog/grönområden. Här bor du i en havsnära idyll med närhet till både Luleå och Piteå. Trundön är en ö (bro finns från fastlandet) och en bebyggelse i Norrfjärdens socken i Piteå kommun belägen cirka 20 km norr om Piteå, strax söder om tätorten Rosvik i Piteå kommun i Norrbottens län. 

Ansvarig Mäklare

Magnus Bergqvist

magnus.bergqvist@angelaget.se

Direkt: 070-980 55 77
Boden: 0921-567 77
Luleå: 0920-611 10

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan till bostaden nedan, så kontaktar en mäklare dig inom kort!

*obligatoriska fält