Sandviksgatan 18 B

Luleå

Pris: 1 395 000 kr utgångspris
Typ: Bostadsrätt
Boarea: 56 Kvm
Rum: 2 Rum och kök, varav 1 sovrum
Byggnadsår: 1954
Våning: 2
Hiss: Ja
Månadsavgift: 4082kr , inkl värme, vatten, kabel-tv, bredband, hushållsel och bostadsrättstillägg (enl. årsredovisning 2016)

Nu finns möjligheten att förvärva en mycket fin och påkostad 2:a på våning 2 (hiss finns) med närhet till affärer, bussförbindelser, shopping, nöjen och restauranger. Lägenheten har genomgående mycket hög standard där köket är renoverat med exklusiva materialval och diskmaskin. Renoverat badrum med kakel, klinker och skön golvvärme. Klädkammare. Uteplats i bästa solläge med insynsskyddat läge mot innergården. Månadsavgift där värme, vatten, kabel-tv, bredband, hushållsel och bostadsrättstillägg ingår. I källarplan finns det fina gemensamhetsutrymmen såsom tvättstuga, bastu med relax, samlingsrum och hobbyrum. Denna lägenhet vill ni inte missa!
  • Bostadsbeskrivning
  • Fakta
  • Bilder
  • Planlösning
  • Dokument
  • Karta

Planlösning

HALL
Lägenheten ger ett väldigt bra första intryck tack vare sin rymliga hall. Goda avhängningsmöjligheter i form av hatthylla. Klädkammare i närhet med praktiska förvaringslösningar. Laminatgolv och tapetserade väggar. 

KÖK
Renoverat och påkostat Schmidt-kök med fin maskinpark. Köket har mörkare högglansiga köksluckor. Vit laminatbänkskiva med snyggt vitt kakel ovanför. Utrustat med diskmaskin, inbyggnadsugn, inbyggd microvågsugn, induktionshäll, ho, fläkt och kombinerad intregrerad kyl/frys. Matplats i anslutning med utrymme för 4-5 matgäster.

SOVRUM
Med laminatgolv och tapetserade väggar varav en fondvägg. Förvaring i flertalet inbyggda garderober.

BADRUM
Renoverat badrum med kakel, klinker och golvvärme (el). Badrummet är utrustat med duschplats med sköna massagefunktioner, handfat med kommod, spegel och toalett. 

VARDAGSRUM
Öppet och rymligt vardagsrum med parkettgolv och tapetserade väggar. Gott om plats för både tv- och soffmöbler. Utrymme för alternativ matplats finns. Fint ljussinläpp från större fönsterpartier med snygg fönsterskiva i sten. Utgång till fantastisk och UNIK uteplats i soligt söderläge. Här finns utrymme för större trädgårdsgrupper. Väldigt fina samvaro- och sällskapsytor. Innergård i närheten med fina grönytor för olika aktiviteter. 

Om förening

Föreningen äger och förvaltar Gladan 15 i Luleå kommun. På fastigheten finns tre byggnader med 70 st lägenheter samt en garagebyggnad. Föreningen har även 19 st lokaler med hyresrätt. Byggnaderna är uppförda 1953-1955. Fastighetens adress är Sandviksgatan 18-22 och Västra Varvsgatan 15-17.

Inom föreningen finns det bastu, cykelförråd, förråd, gym, hobbyrum källarförråd och tvättstuga.

PARKERING
Garageplats. Går att hyra för 400 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.

Ansvarig Mäklare

Erik Kihlman

erik.kihlman@angelaget.se

Direkt: 070-285 55 77
Boden: 0921-567 77
Luleå: 0920-611 10

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan till bostaden nedan, så kontaktar en mäklare dig inom kort!

*obligatoriska fält