Sundomsvägen 732

Luleå

Pris: 1 650 000 kr Utgångspris
Typ: Friliggande villa
Boarea/Biarea: 80/19 Kvm
Rum: 3 Rum och kök, varav 2 sovrum
Tomtarea: 1986 Kvm
Byggnadsår: 1974

1-plansvilla/fritidshus för åretruntbruk med ett fint läge i Sundom!

Visas 20/6 kl 18:00-18:30. Trivsam fastighet i Sundom / Timmerviken med ett fint läge med närhet till havet. Stor hörntomt /trädgårdstomt (1 986 kvm) med ett bra läge! Huset är välrenoverat (ca 80 kvm) med åretruntstandard. För den som inte vill vistas där året runt kan även huset vara en perfekt sommarstuga för den som önskar. Ytorna har ljus och öppen planlösning mellan kök och allrum. Två sovrum och badrum. Friliggande garage och bastustuga finns på tomten! Närhet till grönområden/skog/havet och den fina skärgården! Närhet till Luleå ca 3 mil. Varmt välkomna på visning!
  • Bostadsbeskrivning
  • Fakta
  • Bilder
  • Planlösning
  • Dokument
  • Karta

Interiör

HALL
Entré med ljus och välkomnande hall. Klinkerliknande laminatgolv i grå ton. Ljus träpanel på väggar/innnertak. Utrymme för att hänga av sig ytterkläder.

KÖK
Ljust och trivsamt kök med fönster ovanför diskbänk. Ljusa köksluckor med rostfria handtag, granitliknade bänksiva i laminat, vitt kakel och diskho/blandare. Den maskinella utrustningen i köket består av spisfläkt, spishäll, inbyggd ugn,diskmaskin och kyl/frys 2014.

ALLRUM
Ljust och härligt allrum med stor fönsterparti med utsikt mot tomten och vatten. Helglasad altandörr med utgång till den stora altanen på husets gavel. Ljusa väggar och tak med infällda spotlights. Kamin finns installerad för värme och förhöjd mysfaktor.

SOVRUM 1
Ljust och fint sovrum med skeppargolv (lamiat), målad träpanel vägg/tak och fondvägg.

SOVRUM 2
Mindre sovrum med skeppargolv (laminat) och ljusa väggar. Klädkammare.

MINDRE RUM/KONTOR/KLÄDKAMMARE
Mindre rum som kan användas som kontor eller klädkammare.

BADRUM
Renoverat badrum 2014 med mörk våtrumsmatta på golvet och ljus våtrumsmatta på väggarna. Duschplats, wc och handfat/spegelskåp. Tvättmaskin och varmvattenberedare finns installerade.

 

Övrigt

ÖVRIGA BYGGNADER
Friliggande kallgarage med förråd. Varmdel ca 8 kvm.
Friliggande vedeldad bastu med omklädning.
Lekstuga.

TOMT
Trädgårdstomt med gräsmatta, buskar, uppfart med grus och träd. Från tomten ser man ner mot havet. 

ALTAN
Stor och härlig altan i ett soligt och fint läge. Här finns gott om plats för solstolar och utemöbler.

ÖVRIGT
Vattenförening inom området
Vägförening inom området med gatubelysning, plogning, grusning.

OMRÅDE
Trevligt område med närhet till skog, havet med den fina skärgården. Närhet till Luleå för den som önskar att t ex pendla till jobbet (ca 3 mil).

Sundom är en vacker kustby med en idylliskt belägen fritids- och fiskehamn. Landskapet är kuperat och byn är utspridd längs ett vitt utbrett vägnät. Många gamla gårdar är väl bevarade och byn har en ålderdomlig prägel. Den nyare bebyggelsen smälter väl in i miljön. 

Sundom ligger ca 3 mil norr om Luleå centrum i byn bor ca 310 personer. Många är unga barnfamiljer men här trivs människor i alla åldrar. Utmärkande för Sundom är ett rikt föreningsliv, stor gemenskap och byns bygdegård. 

Ansvarig Mäklare

Magnus Bergqvist

magnus.bergqvist@angelaget.se

Direkt: 070-980 55 77
Boden: 0921-567 77
Luleå: 0920-611 10

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan till bostaden nedan, så kontaktar en mäklare dig inom kort!

*obligatoriska fält