Pepparvägen 13

Boden

Pris: 2 095 000 kr Utgångspris
Typ: Friliggande villa
Boarea: 140 Kvm
Rum: 6 Rum och kök, varav 5 sovrum
Tomtarea: 850 Kvm
Byggnadsår: 1977

Visningar

28 juni kl 17:30- 18:00

Välkommen på allmän visning!

2 juli kl 13:00- 13:30

Välkommen på allmän visning!

Anmäl till visning

Äntligen! Välkommen till denna väldisponerade och fint renoverade villa med ett underbart inglasat uterum och en intilliggande pool i populära och barnvänliga Sävast. Här bjuds man på ljust och fint kök med härlig köksö. Stort vardagsrum delvis öppet mot kök med fina sällskapsytor. Braskamin i köket för extra myskänsla. 5 rymliga sovrum, 2st badrum. Separat tvättstuga med tvättmaskin. Rymlig entré. Hela bottenplan har skön golvvärme. Separat förråd bakom garaget. Rymligt garage med infart för 2st bilar. Fjärrvärme. Huset har en trevlig trädgårdstomt med fina grönytor för barnen att leka på. Närhet till skog med bär, grillplats, elljusspår etc. Sävast har ett rikt föreningsliv med skola upp till 9:an, förskolor, ICA-butik, golfbana etc. Ett hem att trivas i och som bör ses. Ett kanonområde för barnfamiljer!
  • Bostadsbeskrivning
  • Fakta
  • Bilder
  • Karta

Interiör

BOTTENPLAN:
Hall:
Direkt i hallen välkomnas du av fina materialval. Här finns det gott om yta som är möjligt att komplettera med garderober och kapphylla. På golvet i entrén ligger ett fint laminatgolv med skön golvvärme.

Kök & matplats samt vardagsrum:
Hjärtat av huset består utav kök och matsalsdel samt vardagsrum delvis i öppen planlösning. På de rymliga ytorna kan du enkelt möblera med stor soffgrupp och matsalsbord för möten av många gäster.
Här finns enhetliga golv samt ljust tapetserade väggar i vardagsrummet.

Kök:
Köket är ett ljust IKEA-kök med fina detaljer och gott om förvaringsmöjligheter genom under- och överskåp samt skafferi. Köket går i vitt med snygg bänkskiva där fina ytor finns för köksmaskiner. Separat köksö i köket med plats för många gäster. Maskinell utrustning: Fullstor kyl och frys, ugn, fläkt, häll samt diskmaskin.
Utgång till framsidan av huset genom altandörr och underbar inglasad altan.

Inglasad altan:
Underbar inglasad altan med plats för många gäster. Utgång från köket. Intill uterummet ligger ett större trädäck med nedfäld pool. Fasadbelysning på husets framsida och inglasninge ger härlig karaktär.

Matplats/Vardagsrum:
Matplatsen ligger i vardagsrummet vilket skapar en perfekt samlingsplats för både familj och vänner. De öppna ytorna har ett generöst ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Ytorna är enkla att möblera.

Badrum:
Ljus toalett med klinker på golv samt kaklade väggar. Här finns skön golvvärme för frusna fötter. Dusch med duschväggar i glas, wc, handfat med underskåp, samt spegel. Vädringsfönster ger ett bra ljusinsläpp.

Tvättstuga:
Separat tvättstuga med målade väggar och matta på golv. Här finns fina avställningsytor på tvättbänk i laminat och förvaring genom underskåp samt överskåp. Tvättmaskin. 

Sovrum 1:
Ett rymligt sovrum med fint golv samt ljusa tapetserade väggar på nedre plan. Bra med förvaringsmöjligheter.

ÖVRE PLAN:
Hall:
Ljus och välkomnande hall i övre plan med matta på golv och ljusa väggar. Hallen leder en till samtliga rum. Här finns en rymlig klädkammare till förvaring.

Badrum:
Ljust badrum med matta på golv samt väggmatta. Badkar, wc samt handfat.

Sovrum 2, 3, 4 & 5:
4st sovrum med laminatgolv och ljusa väggar. Rummen har fina möbleringsmöjligheter för säng, hyllor och övring möblering.

ÖVRIGT:
Garage:
Rymligt garage med plats för en bil samt goda förvaringsytor.

Uteplatser 1:
På husets framsida finns en stor trädäckad altan med inglasat uterum. Gott om plats för solstolar och utebord med stolar. Här sitter du med eftermiddag- och kvällssol.
Nedfält i altanen finns en underbar pool för varma sommarkvällar.

Övrigt, Sävast

Sävast är en tätort i Bodens kommun. Orten är belägen längs riksväg 97 cirka 7 kilometer från Boden och ca 30 kilometer från centrala Luleå.

Sävast har ett rikt föreningsliv med sporthall, fotbollsplaner, hockeyplan under vintertid etc. Skola från 1-9 samt förskolor. ICA-butik, elljusspår, skoterled samt golfbana.

Byggnadsbeskrivning

Småhusenhet, bebyggd (220)
Byggnad, värde: 655 000 kr
Mark, värde: 174 000 kr
Summavärde: 829 000 kr

Taxeringsår: 2015
Byggår: 1977
Värdeår: 1977

Anmäl till visning

  • 28/06 kl17:30-18:00
  • 02/07 kl13:00-13:30
*obligatoriska fält

Ansvarig Mäklare

Jörgen Åström

jorgen.astrom@angelaget.se

Direkt: 070-247 55 77
Boden: 0921-567 77
Luleå: 0920-611 10

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan till bostaden nedan, så kontaktar en mäklare dig inom kort!

*obligatoriska fält