Köpa bostad med Angeläget Fastighetsförmedling

 

Vi erbjuder kostnadsfri köprådgivning.
 Angeläget Fastighetsförmedling arbetar dagligen med bostadsmarknaden och följer prisutvecklingen av bostadsrätter, villor, radhus, fritidshus och andra fastigheter.

Vi har efter 25 år tillsammans i mäklarbranschen väldigt bra koll på bostadsmarknaden i Luleå och Boden. 

Funderar Ni på att köpa en bostad och vill ha tips och råd så hjälper vi gärna till med rådgivning inför ditt bostadsköp. Tjänsten är kostnadsfri och det enda vi begär är att Ni låter oss berätta om Angeläget fastighetsförmedling, vilka mäklare vi är och hur vi kan nå den bästa lösningen just för er.

Startklar! När Ni väl har hittat en bostad som ni vill köpa kan köpprocessen gå fort. Då är det väldigt viktigt att vara väl förberedd. Har Ni en bostad att sälja kan det vara bra att veta vad den är värd. Vi hjälper er gärna med en kostnadsfri värdering av er bostad.

För att Ni så snabbt som möjligt ska kunna lägga ut er bostad till försäljning gäller det att vara Startklar.
Det innebär att vi förbereder allt inför försäljningen i ett tidigt skede medan Ni exempelvis letar efter en ny bostad eller inväntar andra villkor. Fördelen med detta är att vi i ett tidigt skede kan börja marknadsföra bostaden samt komma i kontakt med så många spekulanter som möjligt tills den dagen det blir dags för skarp försäljning. Tid är pengar.
När Ni sedan hittat ert nya drömboende kan er bostad läggas ut till försäljning på en gång. Genom att vara Startklar så slipper Ni fördröjningar i köpprocessen.

Kontakta oss gärna för att veta mer!